Praktiskt rostfri diskbänk till ett IKEA Metod kök

Stacks Image p149_n16
Stacks Image p149_n43
Stacks Image p149_n45
Stacks Image p149_n3

Praktiskt rostfri diskbänk till ett IKEA Metod kök

KP102 PRG
Rostfri diskbänk i ett verkligen färgstarkt och annorlunda kök. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 1.
Det är alltid lika roligt att få bilder från kunder. Extra roligt när det är ett så annorlunda kök som detta. Köket finns Tyskland.

Det är ett IKEA Metod kök med Grevsta luckor i rostfritt stål. Inget annorlunda med det. Det är ihop med resten som köket blir så personligt.

Kunden har verkligen tagit ut svängarna och vågat satsa på och kombinera annorlunda material, mönster, färger och accessoarer.

För att få en bra övergång mellan diskbänken och väggen där panelen skulle sättas upp önskade kunden en uppvikt kant endast i enkel plåt. En enkel uppvikt kant som denna kan göras i alla längder. Kanten är skarp och bör ligga helt mot eller innanför ett stänkskydd. Kanten kan fås i serierna Purus Original, Furhoffs Free, KEK ND och KEK Kitchen Tec.

Kanten kan dubbelvikas för att inte bör så skarp. Det kan inte göras i alla serien och inte i alla längder. Kontakta oss så ser vi vad som är genomförbart.
Rostfri diskbänk i ett verkligen färgstarkt och annorlunda kök. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak bänk.
Längd: 1610 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: modern droppkant.
Uppvikt kant: 20 mm (endast uppvikt plåt).
Disklåda: IRIS 3434 (klassisk stil) .
Bredd underskåp: 80 cm.
Kök: IKEA Metod, luckor Grevsta.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…