102. Praktiskt rostfri diskbänk till ett IKEA Metod kök.

KP102
Rostfri diskbänk i ett verkligen färgstarkt och annorlunda kök. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Det är alltid lika roligt att få bilder från kunder. Extra roligt när det är ett så annorlunda kök som detta. Köket finns Tyskland.

Det är ett IKEA Metod kök med Grevsta luckor i rostfritt stål. Inget annorlunda med det. Det är ihop med resten som köket blir så personligt.

Kunden har verkligen tagit ut svängarna och vågat satsa på och kombinera annorlunda material, mönster, färger och accessoarer.
För att få en bra övergång mellan diskbänken och väggen där panelen skulle sättas upp önskade kunden en uppvikt kant endast i enkel plåt. En enkel uppvikt kant som denna kan göras i alla längder. Kanten är skarp och bör ligga helt mot eller innanför ett stänkskydd. Kanten kan fås i serierna Purus Original, Furhoffs Free, KEK ND och KEK Kitchen Tec.

Kanten kan dubbelvikas för att inte bör så skarp. Det kan inte göras i alla serien och inte i alla längder. Kontakta oss så ser vi vad som är genomförbart.
Rostfri diskbänk i ett verkligen färgstarkt och annorlunda kök. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 7
Tillgängliga fakta:
Serie: Purus Original Form: Rak bänk Längd: 1610 mm Djup: 635 mm Tjocklek framkant: 38 mm Kanttyp: modern droppkant
Uppvikt kant: 20 mm (endast uppvikt plåt) Disklåda: IRIS 3434 (klassisk stil) Bredd underskåp: 80 cm
Kök: IKEA Metod, luckor Grevsta
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se