100. En liten rostfri diskbänk till en sommarstuga.

KP100
Diskbänken är inte stor och är till ett litet pentry i ett sommarhus. Kunden bestämde sig för att inte sätta kakel ovanför diskbänken. Kökshörnet skulle i stilen passa in i rummet med hjälp av samma väggpanel. För att skydda panelen valdes en högre uppvikt bakkant på 10 cm.
Välplanerad rostfri diskbänk med en rymlig disklåda, uppvikt kant och urtag för en mindre häll för ett sommarhus. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Disklådan skulle sitta så långt som möjligt från gaveln för att minska vattenspill på skåpsidan. På vänstra sidan valde kunden även ett något större överhäng. Avståndet mellan disklådans kant och diskbänkens gavel blev på så sätt 8,5 cm.

En diskmaskin får inte plats utan man ska diska för hand. Därför valdes en stor disklåda som är 50 cm bred (Lydia 5040). Även om det är en liten bänkskiva blev det – tack vara en mindre häll - 61 cm arbetsyta mellan vasken och hällen.
Välplanerad rostfri diskbänk med en rymlig disklåda, uppvikt kant och urtag för en mindre häll för ett sommarhus. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 7
Tillgängliga fakta:
Serie: Purus Original
Form: Rak bänk
Längd: 1635 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 38 mm
Kanttyp: Klassisk droppkant
Uppvikt kant: 100 mm
Disklåda: Lydia 5040 (modern stil)
Bredd underskåp: 60 cm
Urtag: Ovanpåliggande häll
Kök: IKEA Metod
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se