En liten rostfri diskbänk till en sommarstuga

Stacks Image p131_n3

En liten rostfri diskbänk till en sommarstuga

KP100 PRG
Diskbänken är inte stor och är till ett litet pentry i ett sommarhus. Kunden bestämde sig för att inte sätta kakel ovanför diskbänken. Kökshörnet skulle i stilen passa in i rummet med hjälp av samma väggpanel. För att skydda panelen valdes en högre uppvikt bakkant på 10 cm.
Välplanerad rostfri diskbänk med en rymlig disklåda, uppvikt kant och urtag för en mindre häll för ett sommarhus. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 1.
Disklådan skulle sitta så långt som möjligt från gaveln för att minska vattenspill på skåpsidan. På vänstra sidan valde kunden även ett något större överhäng. Avståndet mellan disklådans kant och diskbänkens gavel blev på så sätt 8,5 cm.

En diskmaskin får inte plats utan man ska diska för hand. Därför valdes en stor disklåda som är 50 cm bred (Lydia 5040). Även om det är en liten bänkskiva blev det – tack vara en mindre häll - 61 cm arbetsyta mellan vasken och hällen.
Välplanerad rostfri diskbänk med en rymlig disklåda, uppvikt kant och urtag för en mindre häll för ett sommarhus. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak bänk.
Längd: 1635 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant.
Uppvikt kant: 100 mm.
Disklåda: Lydia 5040 (modern stil) .
Bredd underskåp: 60 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
© 2018 Neonela Kitchen AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se