97. Stor köksö till ett modernt kök.

KP097
Det här är en ovanligt stor köksö. Vanligast är att en en köksö är omkring 1,2 m djup. Denna är 1,4 m. Har du planer på att bygga en så pass stor köksö hör av dig till oss i god tid. Det är inte alltid möjligt att tillverka en så stor bänkskiva. Vi måste alltid kontrollera med leverantören om de har en plåt i rätt storlek tillgänglig i fabriken.

Att bänken valdes så djup beror på att skåpraderna i köksön placerades med 10 cm mellanrum för att få plats med installationerna för el och vatten mellan skåpen. Det går inte att borra eller såga rostfria bänkskåp utan allting måste planeras redan på ritningsstadiet.

Vi har även designat, konstruerat och låtit bygga all köksinredning i rostfritt stål för kunden. Något vi inte gör längre.

Rostfri bänkskiva med en disklåda och urtag för häll på en mycket stor köksö. Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Rostfri bänkskiva med en disklåda och urtag för häll på en mycket stor köksö. Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Även om kunden valde 90 cm breda bänkskåp för att får optimal förvaring bestämde sig kunden för en endast 50 cm bred disklåda. Mycket arbetsyta var det viktigaste med den centrala stora köksön. Men en 50 cm bred disklåda i modern stil, dvs med lite skarpare hörn, rymmer i alla fall en bakplåt. Mer plats behövs egentligen inte.
Rostfri bänkskiva med en disklåda och urtag för häll på en mycket stor köksö. Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Rostfri bänkskiva med en disklåda och urtag för häll på en mycket stor köksö. Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 4.
Rostfri bänkskiva med en disklåda för en mycket stor köksö. Ritning.
Tillgängliga fakta:
Serie: KEK Kitchen-Tec
Form: Rak , Köksö
Längd: 3032 mm
Djup: 1400 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: Strand 500 (modern stil)
Bredd underskåp: 90 cm
Urtag: Ovanpåliggande häll, Evoline (Eluttag)
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se