Stor köksö till ett modernt kök

Stacks Image p146_n16
Stacks Image p146_n43
Stacks Image p146_n45
Stacks Image p146_n3

Stor köksö till ett modernt kök

KP097 KTC
Det här är en ovanligt stor köksö. Vanligast är att en en köksö är omkring 1,2 m djup. Denna är 1,4 m. Har du planer på att bygga en så pass stor köksö hör av dig till oss i god tid. Det är inte alltid möjligt att tillverka en så stor bänkskiva. Vi måste alltid kontrollera med leverantören om de har en plåt i rätt storlek tillgänglig i fabriken.

Att bänken valdes så djup beror på att skåpraderna i köksön placerades med 10 cm mellanrum för att få plats med installationerna för el och vatten mellan skåpen. Det går inte att borra eller såga rostfria bänkskåp utan allting måste planeras redan på ritningsstadiet.

Vi har även designat, konstruerat och låtit bygga all köksinredning i rostfritt stål för kunden. Något vi inte gör längre.
Rostfri bänkskiva med en disklåda och urtag för häll på en mycket stor köksö. Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Rostfri bänkskiva med en disklåda och urtag för häll på en mycket stor köksö. Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Även om kunden valde 90 cm breda bänkskåp för att får optimal förvaring bestämde sig kunden för en endast 50 cm bred disklåda. Mycket arbetsyta var det viktigaste med den centrala stora köksön. Men en 50 cm bred disklåda i modern stil, dvs med lite skarpare hörn, rymmer i alla fall en bakplåt. Mer plats behövs egentligen inte.
Rostfri bänkskiva med en disklåda och urtag för häll på en mycket stor köksö. Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Rostfri bänkskiva med en disklåda och urtag för häll på en mycket stor köksö. Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.

Tillgängliga fakta:

Serie: KEK Kitchen-Tec.
Form: Köksö.
Längd: 3032 mm.
Djup: 1400 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Strand 500 (modern stil) .
Bredd underskåp: 90 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll, Evoline (Eluttag).
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…