Rostfri diskbänk placerad mellan två väggar

Stacks Image p123_n16
Stacks Image p123_n43
Stacks Image p123_n45
Stacks Image p123_n3

Rostfri diskbänk placerad mellan två väggar

KP096 PRG
En rostfri diskbänk som monteras mellan två väggar ska beställas något kortare än utrymmet mellan väggarna.

Det beror på att en diskbänk med denna längd tillverkas med en tolerans i på +/- 2 mm. (Toleransen varierar med längden) Dessutom skall det vara möjligt att kunna lägga diskbänken på plats mellan väggarna.

Därför rekommendera vi att dra av några millimeter på båda sidorna. Det gäller samma sak om det är högskåp på en eller bägge sidorna. Läs mer i vår Faktabank. Faktabanken: Så exakt blir måttet på din rostfria diskbänk och Faktabanken: En rostfri bänkskiva med en eller två gavlar mot en vägg eller skåp.

Kontakta oss gärna om du är osäker och självklart hjälper vid dig så att det blir blir rätt när du beställer.

Vi har ett stort sortiment med disklådor som kan svetsas in i en rostfri diskbänk. Det beror på att vi arbetar med olika leverantörer som dessutom har olika serier.

Dessa klassiska disklådor VPK-800, som ingår i sortiment Purus Original, är något större än disklådorna i liknande stil i serien Purus Basic.

Dessutom har även vår leverantör Furhoffs dessa disklådor i sitt sortiment och kan väljas till alla serier som Furhoffs erbjuder.
Bänk i rostfritt där vi tog hänsyn till både tillverkningstoleransen och möjligheten att få den på plats. Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Bänk i rostfritt där vi tog hänsyn till både tillverkningstoleransen och möjligheten att få den på plats. Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Bänk i rostfritt där vi tog hänsyn till både tillverkningstoleransen och möjligheten att få den på plats. Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 3.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3237 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 39 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…