95. Rostfri vinkelbänk på ömse sidor av en spis.

KP095
Diskbänkar i de flesta av våra serier kan tillverkas i vinkel. Faktabank: Vinkel- eller L-formade diskbänkar eller bänkskivor i rostfritt stål och hur man kan utformad dem. En variant är när båda sidorna redan i fabriken kan svetsas ihop till en stor bänkskiva. Är den korta sidan i bakkanten maximalt 2,4 meter kan bänken transporteras. Det är extra viktig att kontrollera att diskbänken kan bäras in i köket. Dessutom väger en sådan här här vinkelbänk nästan 80 kg utan emballage.

På bilden syns det att de två delarna svetsades ihop diagonalt i hörnet. Varje sida poleras efter svetsningen så att det blir en helst plan övergång som inte känns. Efter plåten är polerad i riktningen parallellt till framkant syns det i hörnet där delarna går ihop.

Disklådorna är i klassisk stil och finns sedan mycket länge i sortimentet.

Kunden valde tjocklek i framkanten med 25 mm för att får diskbänkens ovankant i exakt samma höjd som spisen som ramas in av den rostfria diskbänken och en mindre rostfri bänkskiva.
95. Rostfri vinkelbänk på ömse sidor av en spis.
95. Rostfri vinkelbänk på ömse sidor av spis. Ritning.
Tillgängliga fakta:
Serie: Purus - Original
Form: Vinkel
Längd: 3100 / 1075 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 25 mm
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm
Disklåda: K-29 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Uppvikt kant: 50 mm
Kök: IKEA Metod
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se