Rostfri vinkelbänk på ömse sidor av en spis

Stacks Image p128_n16
Stacks Image p128_n43
Stacks Image p128_n45
Stacks Image p128_n3

Rostfri vinkelbänk på ömse sidor av en spis

KP095 PRG
Diskbänkar i de flesta av våra serier kan tillverkas i vinkel. Faktabank: Vinkel- eller L-formade diskbänkar eller bänkskivor i rostfritt stål och hur man kan utformad dem. En variant är när båda sidorna redan i fabriken kan svetsas ihop till en stor bänkskiva. Är den korta sidan i bakkanten maximalt 2,4 meter kan bänken transporteras. Det är extra viktig att kontrollera att diskbänken kan bäras in i köket. Dessutom väger en sådan här här vinkelbänk nästan 80 kg utan emballage.

På bilden syns det att de två delarna svetsades ihop diagonalt i hörnet. Varje sida poleras efter svetsningen så att det blir en helst plan övergång som inte känns. Efter plåten är polerad i riktningen parallellt till framkant syns det i hörnet där delarna går ihop.

Disklådorna är i klassisk stil och finns sedan mycket länge i sortimentet.

Kunden valde tjocklek i framkanten med 25 mm för att får diskbänkens ovankant i exakt samma höjd som spisen som ramas in av den rostfria diskbänken och en mindre rostfri bänkskiva.
Rostfri vinkelbänk och kort bänkskiva på ömse sidor av en spis. Neonela Kitchen kundprojekt.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Vinkelbänk.
Längd: 3100 / 1075 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 25 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: K-29 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…