En lång diskbänk med en praktisk disklåda

Stacks Image p133_n3

En lång diskbänk med en praktisk disklåda

KP093 PRB
Diskbänken tillverkades exakt på millimetern som alla våra diskbänkar och bänkskivor. Kunden valde disklådan Lydia-5040 som är den mest sålda i serien Purus Basic. Disklådan är mycket praktiskt då man har gott om plats för stora kastrull eller långpannor. Glöm inte att kontrollera om det verkligen fungerar med att bära in bänkskivan in i köket när bänken är så lång. Är du osäkert är det bäst att testa inbärningen med till exempel en ram tillverkad av list.

Kunden efterfrågade först en tunnare bänk. Bänkar ur Purus Basic serien går att göra 28 mm tjocka. Men för att få plats med hällen valde kunden en lite tjockare bänkskiva. En induktionshäll kräver en viss bänktjocklek om den placeras ovanför en ugn. Uppgifter om dessa minimimått hittar du hos din leverantör för hällen och ugnen.
En drygt 3 meter lång bänk med en rymlig disklåda och urtag för en häll. Ett Neonela Kitchen kundprojekt.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 3167 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
© 2018 Neonela Kitchen AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se