En lång diskbänk med en praktisk disklåda

Stacks Image p133_n16
Stacks Image p133_n43
Stacks Image p133_n45
Stacks Image p133_n3

En lång diskbänk med en praktisk disklåda

KP093 PRB
Diskbänken tillverkades exakt på millimetern som alla våra diskbänkar och bänkskivor. Kunden valde disklådan Lydia-5040 som är den mest sålda i serien Purus Basic. Disklådan är mycket praktiskt då man har gott om plats för stora kastrull eller långpannor. Glöm inte att kontrollera om det verkligen fungerar med att bära in bänkskivan in i köket när bänken är så lång. Är du osäkert är det bäst att testa inbärningen med till exempel en ram tillverkad av list.

Kunden efterfrågade först en tunnare bänk. Bänkar ur Purus Basic serien går att göra 28 mm tjocka. Men för att få plats med hällen valde kunden en lite tjockare bänkskiva. En induktionshäll kräver en viss bänktjocklek om den placeras ovanför en ugn. Uppgifter om dessa minimimått hittar du hos din leverantör för hällen och ugnen.
En drygt 3 meter lång bänk med en rymlig disklåda och urtag för en häll. Ett Neonela Kitchen kundprojekt.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 3167 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…