92. Renoverat kök med en rostfri diskbänk framför en tegelvägg.

KP092 PRB
Att renovera köket betyder inte alltid att man river ut allting. Det finns äldre kök som absolut klara sig några år till. Kanske man kan placera skåpen på ett annat ställe eller i en annan ordning. På så sätt kan man anpassa köket till en mer modern arbetsprocess som man har utvecklat under årens lopp. Eller ser möjligheter att anpassa ett befintligt kök i nyinköpt villa eller lägenhet till det egna behovet.

Det var precis så vår kund gjorde med det här köket. Med hjälp av en duktig snickare användes befintliga skåp. Man fick skaffa en del bänkskivor och bestämde sig tidigt att det skulle integreras en rostfri diskbänk. För att ge köket en trendig touch tog kunden bort putsen från väggen bakom den rostfria diskbänken.

Först planerade kunden att sätta upp en glasskiva som skydd för teglet. Vi undrade hur det blev när det var klart och svaret blev ….
Renoverat kök med en rostfri diskbänk och en 5 cm hög uppvikt kant framför en tegelvägg. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Renoverat kök med en rostfri diskbänk och en 5 cm hög uppvikt kant framför en tegelvägg. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Renoverat kök med en rostfri diskbänk och en 5 cm hög uppvikt kant framför en tegelvägg. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
”… nu har vi oljat och impregnerat teglet runt 10 gånger och vi tycker om det som den är. Reliefkänslan med alla små sprickor och håll försvinner om det är glas där. Väldigt bra med höga bakkanten som skyddar!”
Renoverat kök med en rostfri diskbänk och en 5 cm hög uppvikt kant framför en tegelvägg. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 4.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Längd: 1620 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern droppkant.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se