91. IKEA Metod kök med en 635 mm djup rostfri diskbänk med både arbetsyta och avställningsytor.

KP091 PRB
IKEA Metod kök med en 635 mm djup rostfri diskbänk med både arbetsyta och bra avställningsytor. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Att det här är ett Metod IKEA kök syns inte direkt. Men det är det! För att få 50-tals stilen köpte kunden handtag som passade den stilen. Så stor skillnad gör rätt handtag!

Köket själv var ganska litet. Därför fick kunden fundera extra mycket hur man bäst får mest arbetsyta. Arbetsytan mellan hällen och disklådan rekommenderas ska vara 80 cm. Om det finns andra ytor kan man minska arbetsytan något om det, som i det här fallet, finns andra ytor för avställning intill häll och disklåda. Så det blev ett bra flöde trots allt.

Kunden bestämde sig att klara sig med en mindre disklåda. Den flyttades så långt till vänster det gick i bänkskåpet för att få en större arbetsyta mellan disklådan och hällen.
IKEA Metod kök med en 635 mm djup rostfri diskbänk med både arbetsyta och bra avställningsytor. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
För att göra planeringen enklare för våra kunder ritar vi in bänkskåpen in i diskbänksritningen. Då är det lätt att se att disklådan och hällen hamnar på rätt plats. Har du en köksritning eller en enkel skiss på ditt kök, maila gärna över den till oss. Då kan vi enklast hjälpa till med att rita upp diskbänken åt dig.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Längd: 2530 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant.
Disklåda: Iris-3440 (klassisk stil).
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Bredd underskåp: 60 cm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se