85. Anpassning av en uppvikt kant på en gavel.

KP085 PRG
Utformning på uppvikta kanter kan anpassas om så behövs. Kunden önskade att den uppvikta bakkanten skulle fortsätta också på kortsidan mot väggen. Men där fanns en begränsning p.g.a. fönstret. Droppkantens bredd och tjockleken på den uppvikta kanten fick anpassas för att få en riktig bra övergång.

På den uppvikta kanten monterades en glasskiva som målades från baksidan. Väggarna och skivan målades randig. Köket är från Marbodal och knopparna från loppis. Bänkskivan på andra sidan av köket är i betong.
En måttbeställd rostfri diskbänk med en uppvikt kant som anpassades till ett fönster. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
En måttbeställd rostfri diskbänk med en uppvikt kant som anpassades till ett fönster. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
En måttbeställd rostfri diskbänk med en uppvikt kant som anpassades till ett fönster. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 111

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 2985mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern droppkant ca 3 mm och 20 mm bred.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 70 mm indragen på gavel.
Kök: Marbodal.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se