Neonela Kitchen Opus One … vår första order!

Stacks Image p125_n16
Stacks Image p125_n43
Stacks Image p125_n45
Stacks Image p125_n3

Neonela Kitchen Opus One … vår första order!

KP084
Den här diskbänken är något speciellt. Det är vår allra första beställning som Neonela Kitchen fick ta emot från en kund i början 2010.

Det här köket, ett pentry, byggdes i en etta i Stockholm. För att få ett sovrum bestämde kunden sig för att flytta köket som tidigare låg på andra sidan av denna vägg. Köket blev till sovrum och det större vardagsrummet fick ett litet pentry. Kunden valde en något mindre disklåda och häll för att få plats med arbetsytor vid sidan om.

Att får en så speciell diskbänk som första beställning var en utmaning. Men vi lyckades! Nu har vi levererat långt mer än 1000 personligt utformade rostfria diskbänkar sedan starten. Dessutom går snart nästan 40 % av bänkarna utomlands.
En rostfri diskbänk med en ett integrerat stänkskydd. Ett Neonela kundprojekt. Bild 1.
Lägg märke till blandaren som avslöjar om det är kallt eller varmt vatten.
En rostfri diskbänk med en ett integrerat stänkskydd. Ett Neonela kundprojekt. Bild 2.
Tyvärr kan jag inte ladda in ritningen längre. Men från ordererkännandet fick jag alla mått. Diskbänken är 1810 mm lång och 600 mm djup. Den tillverkades med en uppvikt bakkant på 25 cm i ett stycke. Diskbänken och uppviket är 15 mm tjocka. Diskbänken har raka kanter. På den vänstra sidan av diskbänken svetsades in en endast 40 cm bred disklåda från Blanco, Clarox 400. Dessutom tillverkades diskbänken med ett urtag till en liten häll som sattes långt till höger på diskbänken. Bakkanten tillverkades med ett urtag för en el-kontakt.

Tillgängliga fakta:

Form: Rak.
Längd: 1810 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 15 mm.
Kanttyp: Rak kant..
Disklåda: Blanco Clarox-400 (modern stil)
Uppvikt kant: 150 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…