84. Neonela Design Opus One … vår första order!

KP084
Den här diskbänken är något speciellt. Det är vår allra första beställning som Neonela Design fick ta emot från en kund i början 2010.

Det här köket, ett pentry, byggdes i en etta i Stockholm. För att få ett sovrum bestämde kunden sig för att flytta köket som tidigare låg på andra sidan av denna vägg. Köket blev till sovrum och det större vardagsrummet fick ett litet pentry. Kunden valde en något mindre disklåda och häll för att få plats med arbetsytor vid sidan om.

Att får en så speciell diskbänk som första beställning var en utmaning. Men vi lyckades! Nu har vi levererat långt mer än 1000 personligt utformade rostfria diskbänkar sedan starten. Dessutom går snart nästan 40 % av bänkarna utomlands.
En rostfri diskbänk med en ett integrerat stänkskydd. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Lägg märke till blandaren som avslöjar om det är kallt eller varmt vatten.
En rostfri diskbänk med en ett integrerat stänkskydd. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Tyvärr kan jag inte ladda in ritningen längre. Men från ordererkännandet fick jag alla mått. Diskbänken är 1810 mm lång och 600 mm djup. Den tillverkades med en uppvikt bakkant på 25 cm i ett stycke. Diskbänken och uppviket är 15 mm tjocka. Diskbänken har raka kanter. På den vänstra sidan av diskbänken svetsades in en endast 40 cm bred disklåda från Blanco, Clarox 400. Dessutom tillverkades diskbänken med ett urtag till en liten häll som sattes långt till höger på diskbänken. Bakkanten tillverkades med ett urtag för en el-kontakt.

Tillgängliga fakta:

Form: Rak.
Längd: 1810 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 15 mm.
Kanttyp: Rak kant..
Disklåda: Blanco Clarox-400 (modern stil)
Uppvikt kant: 150 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se