Våra rostfria diskbänkar byggs för varje kund … en bänk i taget!

Stacks Image p130_n3

Våra rostfria diskbänkar byggs för varje kund … en bänk i taget!

KP082 PRG
Diskbänken är nästan 4 meter lång och begränsas på ena sidan av ett högskåp och på andra sidan av en vägg. Här finns mycket gott om arbetsyta. Kunden önskade få diskbänken 602 mm djup. Det kanske låter konstigt. Men det går självklart att tillverka. Det finns inga standardstorlek längre för diskbänkar. Vissa mått är mer vanliga, som till exempel djupen 600, 610, 620 eller 635 mm. Även 650 mm är ett djup som väljs ofta.

Det är viktigt att förstå är att man kan utforma diskbänken precis som man önskar. Det finns få begränsningar när man designar diskbänkar i rostfritt stål. Varje diskbänk tillverkas exakt efter ritningen. I lagret hos våra leverantörer finns inga färdiga diskbänkar. Där finns bara plåt och de olika disklådorna.
Våra rostfria diskbänkar byggs individuellt för varje kund som denna 4 meter långa bänk. Ett Neonela kundprojekt. Bild 1.
Disklådorna till den här diskbänken är i klassisk design och passar in i ett 80 cm underskåp. Kombinationen kallas hos vår leverantör Purus som tillverkade denna diskbänk VPK-818. Kunden valde att ha lilla vasken till vänster om den stora. Det går bra att välja att ha den på den andra sidan. Samma disklådor används även hos en annan av våra leverantörer. Furhoffs. Där kallas samma kombination RK-50V eller RK-50H. ”V” eller ”H” i namnet visar om lilla vasken ligger vänster eller höger om den stora disklådan.
Våra rostfria diskbänkar byggs individuellt för varje kund som denna 4 meter långa bänk. Ett Neonela kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 29

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3930 mm.
Djup: 602 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: VPK-818 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…