82. Våra rostfria diskbänkar byggs för varje kund … en i taget!

Neonela Design Kundprojekt KP082
Diskbänken är nästan 4 meter lång och begränsas på ena sidan av ett högskåp och på andra sidan av en vägg. Här finns mycket gott om arbetsyta. Kunden önskade få diskbänken 602 mm djup. Det kanske låter konstigt. Men det går självklart att tillverka. Det finns inga standardstorlek längre för diskbänkar. Vissa mått är mer vanliga, som till exempel djupen 600, 610, 620 eller 635 mm. Även 650 mm är ett djup som väljs ofta.

Det är viktigt att förstå är att man kan utforma diskbänken precis som man önskar. Det finns få begränsningar när man designar diskbänkar i rostfritt stål. Varje diskbänk tillverkas exakt efter ritningen. I lagret hos våra leverantörer finns inga färdiga diskbänkar. Där finns bara plåt och de olika disklådorna.
Våra rostfria diskbänkar byggs för varje kund, varje gång. Bild 1.
Disklådorna till den här diskbänken är i klassisk design och passar in i ett 80 cm underskåp. Kombinationen kallas hos vår leverantör Purus som tillverkade denna diskbänk VPK-818. Kunden valde att ha lilla vasken till vänster om den stora. Det går bra att välja att ha den på den andra sidan. Samma disklådor används även hos en annan av våra leverantörer. Furhoffs. Där kallas samma kombination RK-50V eller RK-50H. ”V” eller ”H” i namnet visar om lilla vasken ligger vänster eller höger om den stora disklådan.
Våra rostfria diskbänkar byggs för varje kund, varje gång. Bild 2.
Stacks Image 29
Tillgängliga fakta:
Serie: Purus Original
Form: Rak
Längd: 3930 mm
Djup: 602 mm
Tjocklek framkant: 30 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: VPK-818 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Urtag: Ovanpåliggande häll
Vill du veta vad en egen rostfri diskbänk skulle kosta? Beräkna pris i vår Priskalkylator.
© 2017 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085 evelyn@neonela.se