79. Droppkant är inte alls nödvändigt på en rostfri diskbänk.

KP079 PRG
Förr i tiden hade nästan alla rostfria diskbänkar en droppkant. Många tror att det måste vara så. Det märker vi alla frågor vi får men en rostfri diskbänk måste inte förses med en droppkant.

Bänkskiva i trä, laminat eller sten förses inte med en droppkant. De kan inte ens förses med en droppkant. Vattnet rinner faktiskt inte ner på golvet. Det behövs ganska mycket plaskande för att vatten ska rinna ner på golvet. Det kan å andra sidan lätt hända om man har små barn som älskar att hjälpa till i köket. Då kanske är det bra med en droppkant som sätter stopp för rinnande vatten och inte för hjälpsamma barn.
Rostfri diskbänk med raka kanter trots en dubbel disklåda i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt.
Stacks Image 29
Raka kanter på en rostfri diskbänk är väldigt snyggt. Till denna diskbänken valdes dubbla klassiska disklådor (VPK800). Disklådorna passar bra in i ett 80 cm brett underskåp. Tjocklek på diskbänken valdes medveten med 4 cm så att ovankant på diskbänken kommer i höjd med fönsterbrädet.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3465 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se