Droppkant är inte alls nödvändigt på en rostfri diskbänk

Stacks Image p133_n16
Stacks Image p133_n43
Stacks Image p133_n45
Stacks Image p133_n3

Droppkant är inte alls nödvändigt på en rostfri diskbänk

KP079 PRG
Förr i tiden hade nästan alla rostfria diskbänkar en droppkant. Många tror att det måste vara så. Det märker vi alla frågor vi får men en rostfri diskbänk måste inte förses med en droppkant.

Bänkskiva i trä, laminat eller sten förses inte med en droppkant. De kan inte ens förses med en droppkant. Vattnet rinner faktiskt inte ner på golvet. Det behövs ganska mycket plaskande för att vatten ska rinna ner på golvet. Det kan å andra sidan lätt hända om man har små barn som älskar att hjälpa till i köket. Då kanske är det bra med en droppkant som sätter stopp för rinnande vatten och inte för hjälpsamma barn.
Rostfri diskbänk med raka kanter trots en dubbel disklåda i klassisk stil. Ett Neonela KItchen kundprojekt.
Stacks Image 29
Raka kanter på en rostfri diskbänk är väldigt snyggt. Till denna diskbänken valdes dubbla klassiska disklådor (VPK800). Disklådorna passar bra in i ett 80 cm brett underskåp. Tjocklek på diskbänken valdes medveten med 4 cm så att ovankant på diskbänken kommer i höjd med fönsterbrädet.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3465 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…