77. Vattenskadad diskbänk reparerad med en rostfri diskbänk.

KP077 PRG
Ibland får vi ett telefonsamtal där någon i andra änden försöker beskriver en situation de hamnat i. Det här projektet handlar om en vattenskadad diskbänk som skulle ersättas. I början var vi osäkra om vi verkligen skulle lyckas med det här.

Trots att vi fick alla ritningar hur den nya bänken skulle tillverkas vi var tvungna att dubbelkolla många mått innan vi lämnade den vidare för tillverkningen till Purus i Smålandsstenar. I diskbänken svetsades in en disklåda från Blanco ur serien Claron. Diskbänken skulle sättas in i en befintlig stor bänkskiva. Den rostfria insatsbänken fick bockas endast i framkant. I sidorna och i bakkanten limmades plåten senare direkt in i den stora skivan.

Underlimmningen med spånskiva under den rostfria diskbänken fick göras exakt enligt ritning för att allting skulle passa. Och det gjorde det. Nedan visas ritningar med endast diskbänken och med området där spånskivan skulle limmas.
Vattenskadad bänkskiva reparerad med en rostfri diskbänk och en disklåda från Blanco. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Vattenskadad bänkskiva reparerad med en rostfri diskbänk och en disklåda från Blanco. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Vattenskadad bänkskiva reparerad med en rostfri diskbänk och en disklåda från Blanco. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 23
För att passa perfekt frästes den befintliga bänkskivan ner för att skapa en jämn övergång vid gavlarna.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 987 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 60 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Blanco-Claro (modern stil).
Bredd underskåp: 50 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se