Nivåskillnad mellan en gashäll och den nya rostfria diskbänken

Stacks Image p127_n16
Stacks Image p127_n43
Stacks Image p127_n45
Stacks Image p127_n3

Nivåskillnad mellan en gashäll och den nya rostfria diskbänken

KP076 PRG
Bilderna är från en av våra kunder i Tyskland. Gashällen med stänkskyddet köpte kunden innan diskbänken. Han önskade att diskbänken vid sidan om också skulle vara i rostfritt.

Vi har sett det både hos kunder och släkt i Tyskland, att det är vanligt att överkanten på hällen är ca 10 cm lägre än en vanlig arbetsyta. Jag vet inte om det är bättre att ha det så. Min svägerska är helt övertygad om att det är bra så. Hon tycker om att ha hällen något lägre men hon är endast 1,60 meter lång. Men det här är inte hennes kök.

Kunden med den rostfria hällen fick ett litet plåtprov och därefter bestämde han sig för en beställning. Till diskbänken valde han en klassisk disklåda med mått 50 x 40 cm, disklådan kallas BE-50. Den uppvikta kanten vid bakkanten av diskbänken gjordes 4 cm och bänken fick en modern droppkant på framkant och på sidorna.
Nivåskillnad mellan en befintlig rostfri bänk med gashäll och den nya rostfri diskbänken. Ett Neonela kundprojekt. Bild 1:
Nivåskillnad mellan en befintlig rostfri bänk med gashäll och den nya rostfri diskbänken. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 2220 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: Modern framkant 3 mm.
Disklåda: BE-50 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 40 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…