76. Nivåskillnad mellan en gashäll och den nya rostfria diskbänken.

KP076 PRG
Bilderna är från en av våra kunder i Tyskland. Gashällen med stänkskyddet köpte kunden innan diskbänken. Han önskade att diskbänken vid sidan om också skulle vara i rostfritt.

Vi har sett det både hos kunder och släkt i Tyskland, att det är vanligt att överkanten på hällen är ca 10 cm lägre än en vanlig arbetsyta. Jag vet inte om det är bättre att ha det så. Min svägerska är helt övertygad om att det är bra så. Hon tycker om att ha hällen något lägre men hon är endast 1,60 meter lång. Men det här är inte hennes kök.

Kunden med den rostfria hällen fick ett litet plåtprov och därefter bestämde han sig för en beställning. Till diskbänken valde han en klassisk disklåda med mått 50 x 40 cm, disklådan kallas BE-50. Den uppvikta kanten vid bakkanten av diskbänken gjordes 4 cm och bänken fick en modern droppkant på framkant och på sidorna.
Nivåskillnad mellan en befintlig rostfri bänk med gashäll och den nya rostfri diskbänken. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1:
Nivåskillnad mellan en befintlig rostfri bänk med gashäll och den nya rostfri diskbänken. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 2220 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: Modern framkant 3 mm.
Disklåda: BE-50 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 40 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se