Rostfri diskbänk med en disklåda framför ett fönster

Stacks Image p140_n16
Stacks Image p140_n43
Stacks Image p140_n45
Stacks Image p140_n3

Rostfri diskbänk med en disklåda framför ett fönster

KP075 PRG
Köket måttbeställdes hos ett lokal snickeri och den passande diskbänken beställdes 3,5 meter. Diskbänken placerades fram för ett fönster för att kunna njuta den fina utsikten över gården. För att skydda fönstret valde man en 10 cm hög uppvikt bakkant. Vi kan förse baksidan på en uppvikta bakkant som hamnar fram för ett fönster med en plåt på baksidan. Men kunden valde att klä baksidan med ett annat material.

Kunden var mycket nöjd med både kök och diskbänk.
Diskbänk i rostfritt stål med disklådan och en uppvikt kant framför ett fönster. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 1.
Som disklåda till det här fina lantliga köket valde kunden en klassisk disklåda, BE50, med mått 50 x 40 cm. Köket planerades så att disklådan samt blandaren bakom disklådan hamnar precis i mitten fram för fönstret.
Diskbänk i rostfritt stål med disklådan och en uppvikt kant framför ett fönster. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Diskbänk i rostfritt stål med disklådan och en uppvikt kant framför ett fönster. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 3.
Diskbänk i rostfritt stål med disklådan och en uppvikt kant framför ett fönster. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 4.
Stacks Image 36

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3505 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Modern droppkant.
Disklåda: BE-50 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 100 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…