75. Rostfri diskbänk med en disklåda framför ett fönster.

Köket måttbeställdes hos ett lokal snickeri och den passande diskbänken beställdes 3,5 meter. Diskbänken placerades fram för ett fönster för att kunna njuta den fina utsikten över gården. För att skydda fönstret valde man en 10 cm hög uppvikt bakkant. Vi kan förse baksidan på en uppvikta bakkant som hamnar fram för ett fönster med en plåt på baksidan. Men kunden valde att klä baksidan med ett annat material.

Kunden var mer än nöjd med både kök och diskbänk.
Diskbänk i rostfritt stål med disklådan och en uppvikt kant framför ett fönster. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Som disklåda till det här fina lantliga köket valde kunden en klassisk disklåda, BE50, med mått 50 x 40 cm. Köket planerades så att disklådan samt blandaren bakom disklådan hamnar precis i mitten fram för fönstret.
Diskbänk i rostfritt stål med disklådan och en uppvikt kant framför ett fönster. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Diskbänk i rostfritt stål med disklådan och en uppvikt kant framför ett fönster. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Diskbänk i rostfritt stål med disklådan och en uppvikt kant framför ett fönster. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 4.
Stacks Image 36
Tillgängliga fakta:
Serie: Purus Original
Form: Rak
Längd: 3505 mm
Djup: 620 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Modern droppkant
Disklåda: BE-50 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 60 cm
Strandblandare: Retro RE-1003
Uppvikt kant: 100 mm
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se