Rostfri diskbänk med pumpar för både tvål och diskmedel

Stacks Image p134_n16
Stacks Image p134_n43
Stacks Image p134_n45
Stacks Image p134_n3

Rostfri diskbänk med pumpar för både tvål och diskmedel

KP069 PRB
Diskbänken på bilderna ingår i den populära serien Purus Basic. Bänken är 3,21 meter lång och 60 cm djup. Tjockleken är 4 cm och i bakkanten lades det till uppvikt bakkant med 5 cm. Disklådan är Lydia 504, en mycket populär disklåda.
En drygt tre meter lång rostfri diskbänk med pumpar för tvål och diskmedel samt en rymlig disklåda. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 1.
Lägg märke till den lilla granitplattan till höger om hällen. Det är en utmärkt idé. Polerad granit tål hög värme bättre än något annat material inklusive rostfritt stål. Perfekt att ställa heta stekpannor, kastruller och plåtar på. Vi kan även göra en nedsänkning i den rostfria bänkskivan för en sten.
En drygt tre meter lång rostfri diskbänk med pumpar för tvål och diskmedel samt en rymlig disklåda. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 2.
Kunden önskade att ha två diskmedelspumpar, en för handtvål och en för diskmedel. Han ville ha dem bredvid och inte till höger och vänster om blandaren. Därför flyttade vi urtaget för blandaren till det högra hörnet på disklådan. Det går mycket bra att göra så. Väljer man en stor disklådan som är 50 cm bred är det praktiskt med en blandare med utdragbar munstycke. Då når man med munstycket precis alla hörn i disklådan och kan enkel spola av en stor plåt eller kastrull.
En drygt tre meter lång rostfri diskbänk med pumpar för tvål och diskmedel samt en rymlig disklåda. Ett Neonela Kitchen kundprojekt. Bild 3.

Som du säkert lägger märke till, tvål- och diskmedelspumparna och blandaren är alla i rostfritt. Visst passar det mycket bättre till en rostfri diskbänk än en kromad blandare?

Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 3210 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Urtag: Ovanpåliggande häll och diskmedelspumpar.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…