69. Rostfri diskbänk med pumpar för både tvål och diskmedel.

KP069 PRB
Diskbänken på bilderna ingår i den populära serien Purus Basic. Bänken är 3,21 meter lång och 60 cm djup. Tjockleken är 4 cm och i bakkanten lades det till uppvikt bakkant med 5 cm. Disklådan är Lydia 504, en mycket populär disklåda.
En drygt tre meter lång rostfri diskbänk med pumpar för tvål och diskmedel samt en rymlig disklåda. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Lägg märke till den lilla granitplattan till höger om hällen. Det är en utmärkt idé. Polerad granit tål hög värme bättre än något annat material inklusive rostfritt stål. Perfekt att ställa heta stekpannor, kastruller och plåtar på. Vi kan även göra en nedsänkning i den rostfria bänkskivan för en sten.
En drygt tre meter lång rostfri diskbänk med pumpar för tvål och diskmedel samt en rymlig disklåda. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Kunden önskade att ha två diskmedelspumpar, en för handtvål och en för diskmedel. Han ville ha dem bredvid och inte till höger och vänster om blandaren. Därför flyttade vi urtaget för blandaren till det högra hörnet på disklådan. Det går mycket bra att göra så. Väljer man en stor disklådan som är 50 cm bred är det praktiskt med en blandare med utdragbar munstycke. Då når man med munstycket precis alla hörn i disklådan och kan enkel spola av en stor plåt eller kastrull.
En drygt tre meter lång rostfri diskbänk med pumpar för tvål och diskmedel samt en rymlig disklåda. Bild 3.

Som du säkert lägger märke till, tvål- och diskmedelspumparna och blandaren är alla i rostfritt. Visst passar det mycket bättre till en rostfri diskbänk än en kromad blandare?

Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 3210 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Urtag: Ovanpåliggande häll och diskmedelspumpar.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se