69. Rostfri diskbänk med pumpar för både tvål och diskmedel.

Neonela Design Kundprojekt KP069
Diskbänken på bilderna ingår i den populära serien Purus Basic. Bänken är 3,21 meter lång och 60 cm djup. Tjockleken är 4 cm och i bakkanten lades det till uppvikt bakkant med 5 cm. Disklådan är Lydia 504, en mycket populär disklåda.
Rostfri diskbänk med pumpar för tvål och diskmedel. Bild 1.
Lägg märke till den lilla granitplattan till höger om hällen. Det är en utmärkt idé. Polerad granit tål hög värme bättre än något annat material inklusive rostfritt stål. Perfekt att ställa heta stekpannor, kastruller och plåtar på. Vi kan även göra en nedsänkning i den rostfria bänkskivan för en sten.
Rostfri diskbänk med pumpar för tvål och diskmedel. Bild 2.
Kunden önskade att ha två diskmedelspumpar, en för handtvål och en för diskmedel. Han ville ha dem bredvid och inte till höger och vänster om blandaren. Därför flyttade vi urtaget för blandaren till det högra hörnet på disklådan. Det går mycket bra att göra så. Väljer man en stor disklådan som är 50 cm bred är det praktiskt med en blandare med utdragbar munstycke. Då når man med munstycket precis alla hörn i disklådan och kan enkel spola av en stor plåt eller kastrull.
Rostfri diskbänk med pumpar för tvål och diskmedel. Bild 3.

Som du säkert lägger märke till, tvål- och diskmedelspumparna och blandaren är alla i rostfritt. Visst passar det mycket bättre till en rostfri diskbänk än en kromad blandare?

Kom ihåg: Beställer du diskbänken hos Neonela Design kan du beställa en rostfri blandare från Strand för halva priset. Du anger vilken blandare du önskar vid beställning och vi ordnar så att den skickas från Strand's lager till er något innan diskbänken anländer. Självklart kontrollerar vi vilken storlek på håltagning det behövs för monteringen av blandaren. I det här fallet behövdes en håltagning med 38 mm.
Stacks Image 23
Tillgängliga fakta:
Serie: Purus Basic
Form: Rak
Längd: 3210 mm
Djup: 600 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil)
Bredd underskåp: 60 cm
Strandblandare: Solid SO-1203
Uppvikt kant: 50 mm
Urtag: Ovanpåliggande häll
Vill du veta vad en egen rostfri diskbänk skulle kosta? Beräkna pris i vår Priskalkylator.
© 2017 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085 evelyn@neonela.se