68. Rostfri diskbänk med en droppkant anpassad till ett högskåp.

KP068 PRG
Kunden bestämde sig för disklådan Astris 500, som passar bra till ett 60 cm brett underskåp, urtag för en häll, uppvikt kant och en modern droppkant. Mycket snyggt och praktiskt men inget unikt även om bänken bara finns i ett unikt exemplar.
En droppkant och uppvikt kant på en rostfri diskbänk anpassade till ett högskåp vid ena gaveln. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
En liten men mycket viktig detalj krävde dock lite extra omtanke. Då det fanns ett högskåp höger om diskbänken önskade kunden att skydda även väggen med den uppvikta kanten. Hade vi gjort en vanlig uppvikt kant som hade gått hela vägen fram till framkanten på bänken hade bildats ett lite onödigt farligt och inte så snyggt hörn.
En droppkant och uppvikt kant på en rostfri diskbänk anpassade till ett högskåp vid ena gaveln. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Nu var djupet på högskåpet exakt 2 cm mindre än djupet på diskbänken. Därför var det perfekt att göra den moderna droppkanten endast 2 cm bred istället för det en vanligare måttet 30 mm så att den uppvikta kanten slutar där droppkanten börjar. Dessutom måste den uppvikta kanten göras 20 mm tjock för att alla mått skall stämma. Du behöver inte oroa dig för att behöva räkna ut alla mått. Det gör vi åt dig och det går att göra i flera av våra serier.
En droppkant och uppvikt kant på en rostfri diskbänk anpassade till ett högskåp vid ena gaveln. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 2400 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm.
Disklåda: Astris-500 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 80 mm på tre sidor, indragen på en gavel.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se