65. Diskbänk med en anpassad tjocklek och kant till Österrike.

KP065 PRG
Diskbänken levererades till en kund i Wien. Tjockleken på bänken avgjordes av en mycket speciell situation. I det högra hörnet skulle det finnas ett hörnskåp som skulle stå både på den rostfria diskbänken och den bredvid liggande träskivan. Det betydde att bänken måste ha samma tjocklek på 27 mm som träskivan. Dessutom önskade kunden att bänken skulle ha en droppkant i framkant men i inte i kanten närmast hörnet. En mycket ovanlig kombination men trots det möjlig att tillverka.
Rostfri diskbänk med en anpassad tjocklek och en ovanlig kombination av kanter levererad till Österrike. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
På baksidan och på vänstra sidan önskade de en uppvikt kant med endast 3 cm höjd. På vänstra sidan ligger den uppvikta kanten mot ett högskåp som krävde här en anpassning av den uppvikta till djupet av högskåpet. Disklådorna är från serien Astris, två lika stora vaskar, varje med en storlek på 34 x 40 cm.
Rostfri diskbänk med en anpassad tjocklek och en ovanlig kombination av kanter levererad till Österrike. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Vi fick tre bilder men den tredje får vi inte visa på websidan. Den visar en mycket nöjd hustru liggande på den nya diskbänken iklädd en traditionell Österrikisk dräkt, en sk. Dirndl.
Stacks Image 27

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3068 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm / rak kant.
Disklåda: Astris-3434 (modern stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 33 mm, indragen.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se