Litet urtag i bakkanten på en rostfria bänkskiva för att få den att passa

Stacks Image p122_n16
Stacks Image p122_n43
Stacks Image p122_n45
Stacks Image p122_n3

Litet urtag i bakkanten på en rostfria bänkskiva för att få den att passa

KP064 PRG
Kunden fräschade upp köket genom att byta ut diskbänken. Därför behövde diskbänken anpassas exakt efter underskåpen på plats. En liten utstickande kant i vänster kant gick inte att ta bort. Därför fick vi anpassa diskbänken efter den.
Ett litet urtag i hörnet av den rostfria bänkskivan. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt.
Ett urtag kan göras på två olika sätt. Antingen kläs urtaget också med plåt. Det betyder att det behövs svetsas på en plåtremsa vid urtaget. Eller, om urtaget är långt bort från disklådan som i det här fallet, kan man hoppa över svetsningen och låta vara urtaget öppet.

Se även små de kantprofilerna i ritningen. Övergång mellan diskbänken och pelaren tätas med silikon. Fördelen är att kostnader för urtaget är betydligt lägre om urtaget inte kläs med rostfri plåt.

I diskbänken svetsades in en disklåda från serien Astris med mått 500 x 400 mm. Disklådan placerades långt till vänster i underskåpet för att komma så långt från väggen som möjligt. Dessutom skyddades spontväggen med en liten uppvikt 3 cm kant vid gaveln och bakkanten.
Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Fri-form (urtag i hörnet).
Längd: 1430 mm.
Djup: 615 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Astris-500 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 30 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…