En lite djupare rostfri diskbänk anpassad till andra bänkar

Stacks Image p139_n16
Stacks Image p139_n43
Stacks Image p139_n45
Stacks Image p139_n3

En lite djupare rostfri diskbänk anpassad till andra bänkar

KP060 PRG
Ligger det olika skivor bredvid varandra bör de har samma tjocklek. Tjockleken är måttet i framkant på en diskbänk. Väljer du en droppkant så läggs den droppkanten också på gaveln där den rostfria diskbänken möter den andra bänkskivan. Även här är diskbänken nu samma tjocklek som den bredvid liggande granitskivan som är 38 mm. Som disklåda valdes en klassisk disklåda som passar in i det 60 cm breda underskåpet. Disklådan kallas BE50 eller BX50. Det är samma disklåda men våra leverantörer har olika namn på dem.
Rostfri diskbänk vars mått är anpassade till omgivande stenskivor och blandaren centrerad efter fönstret. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
På ritningen till den här bänkskivan är det inte någon håltagning för blandare. Kunden var väldigt mån om att den skulle sitta precis centrerad fram för fönstret för att underlätta att komma åt. Därför bestämde kunden att vänta med håltagningen tills alla bänkskivor låg på plats. Rörmokarna har ett speciellt verktyg för att göra en håltagning i en rostfri bänkskiva. Det finns inget lag som kräver att en blandare måste sitta centrerad bakom disklådan. Resultatet med blandaren centrerad fram för fönstret blev betydligt bättre än att ha den centrerad i erhållande till disklådan.
Rostfri diskbänk vars mått är anpassade till omgivande stenskivor och blandaren centrerad efter fönstret. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Den här diskbänken beställdes 69 cm djup. Det är bra. Om du önskar att ha lite mer arbetsyta går det alldeles utmärkt att flytta fram skåpen något. Bilden är från en annan bänk som är just 69 cm djup. Lite extra djup gör att du kan ha råvaror eller det som är förberett innanför det du håller på med. Bara 7-10 djupare bänk centimeter gör stor skillnad när man skall förbereda mat. Genom att göra arbetsytan lite djupare kan den vara något kortare. Eller om du inte kan få en tillräckligt lång arbetsyta så gör den djupare.
En djupare arbetsyta på en rostfri diskbänk. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt.
Stacks Image 36

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1245 mm.
Djup: 690 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm.
Disklåda: BE-50 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…