57. Rostfri diskbänk med avfallskvarn.

KP057 PRG
Det går mycket bra att blanda olika material som bänkskivor. Kunden valde granit bredvid rostfritt. Tjockleken på bänkskivor serien Purus Original går att anpassa på millimetern till andra skivor. Kaklet på väggen ovanför bänkskivorna är inte lätt att torka av. Därför valde man att ha en 6 cm hög bakkant i rostfritt för att skydda nederdelen av kaklet.

Eftersom disklådorna, två lika stora klassiska disklådor, sitter på vänster kant av den rostfria delen räknade vi vi exakt hur långt man kunde flytta disklådorna i underskåpet för att få en bredast möjlig kant mellan disklådan och gaveln på diskbänken. Med 778 mm från vänster gavel till höger kant på disklådan gick det precis att få disklådorna in i underskåpet.
Rostfri diskbänk med dubbel disklåda i klassisk stil och med strömbrytare för en avfallskvarn. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Rostfri diskbänk med dubbel disklåda i klassisk stil och med strömbrytare för en avfallskvarn. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Knappen i vänstra bakkanten på diskbänken är lite speciell. Kunden beställde diskbänken med en extra håltagning. Där monterade han avstängningsknappen för en avfallskvarn som installerades i avloppet under vänstra disklådan.

I alla våra disklådor som lämpar sig för monteringen av en korgventil går det att montera en avfallskvarn. Självklart behöver du kolla om du får montera en avfallskvarn. Inte alla kommuner tillåter det. Planerar du att installera en avfallskvarn och du är osäker om disklådan du önskar fungerar med avfallskvarn hör gärna av dig så kolla vi upp detta.
Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1730 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 60 mm.
Urtag: Knapp för avfallskvarn.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se