Med enkla knep kan man få en lite bättre diskbänk och en bättre arbetsmiljö

Stacks Image p131_n16
Stacks Image p131_n43
Stacks Image p131_n45
Stacks Image p131_n3

Med enkla knep kan man få en lite bättre diskbänk och en bättre arbetsmiljö

KP056 PRB
Den här kundens bänk är något mer än 2,6 meter lång och här skulle två disklådor och en häll får plats. På grund av fläkten var man tvungen att placera hällen långt till vänster.
Genom en extra tjock täckskiva blev utrymmet till vänster om disklåda på en rostfri diskbänk lite större. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt.
För att ha en liten bredare kant vänster om hällen valde man en något tjockare täckskiva. En enkel lösning. Varje centimeter mer kant ge nytta här och underlättar matlagningen.

Diskbänken ingår i serien Purus Basic. Kunden valde två disklådor i modern stil till ett 60 cm brett underskåp. Den mindre disklådan är 17 cm bredd, den större bredvid liggande disklådan 34 cm.
Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 2605 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant.
Disklåda: Lydia-1734 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…