Ett fantastiskt platsbyggt kök i 50-tals stil

Stacks Image p126_n16
Stacks Image p126_n43
Stacks Image p126_n45
Stacks Image p126_n3

Ett fantastiskt platsbyggt kök i 50-tals stil

KP054 PRB
Ett perfekt renoverat 50-tals kök eller ….
Ett fantastiskt platsbyggt kök i 50-tal stil med en passande diskbänk i rostfritt stål med en dubbel disklåda i klassisk stil. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
… eller ett nybyggt kök? Den som har byggt köket är Thomas Peters. I Nordingrå halvvägs mellan Härnösand och Örnsköldsvik skapar han fantastiska möbler och även platsbyggda kök perfekt i den gamla stilen. Thomas är inte uppvuxen där, han kommer från Nederländerna. Vi hade glädje att leverera en rostfri diskbänk med klassiska disklådorna för ett 60 underskåp. Diskbänken är från serien Purus Basic och passar alldeles perfekt till köket.

http://www.thomaspeters.se/kontakt.html
Ett fantastiskt platsbyggt kök i 50-tal stil med en passande diskbänk i rostfritt stål med en dubbel disklåda i klassisk stil. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Ett fantastiskt platsbyggt kök i 50-tal stil med en passande diskbänk i rostfritt stål med en dubbel disklåda i klassisk stil. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 29

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 1700 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant.
Disklåda: Iris-1634 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…