54. Ett fantastiskt platsbyggt kök i 50-tal stil.

KP054 PRB
Ett perfekt renoverat 50-tals kök eller ….
Ett fantastiskt platsbyggt kök i 50-tal stil med en passande diskbänk i rostfritt stål med en dubbel disklåda i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
… eller ett nybyggt kök? Den som har byggt köket är Thomas Peters. I Nordingrå halvvägs mellan Härnösand och Örnsköldsvik skapar han fantastiska möbler och även platsbyggda kök perfekt i den gamla stilen. Thomas är inte uppvuxen där, han kommer från Nederländerna. Vi hade glädje att leverera en rostfri diskbänk med klassiska disklådorna för ett 60 underskåp. Diskbänken är från serien Purus Basic och passar alldeles perfekt till köket.

http://www.thomaspeters.se/kontakt.html
Ett fantastiskt platsbyggt kök i 50-tal stil med en passande diskbänk i rostfritt stål med en dubbel disklåda i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Ett fantastiskt platsbyggt kök i 50-tal stil med en passande diskbänk i rostfritt stål med en dubbel disklåda i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 29

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 1700 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant.
Disklåda: Iris-1634 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 60 cm
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se