Rostfri diskbänk med två rundade hörn

Stacks Image p147_n3

Rostfri diskbänk med två rundade hörn

KP053 PRG
Rostfritt är ett mycket bra material i köket. En rostfri diskbänk kan anpassas till många utrymmen och behov och är ändå som en kompakt bänkskiva som är tät runt om. Den kan t.o.m. få rundade hörn.
Rostfri diskbänk med rundat hörn och rundad avslutning på den uppvikta kanten. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Kunden önskade göra hörnet mindre farligt för förbispringade barn då bänken sitter precis bredvid dörren till höger om bänken. Det går att lösa i några serier.
Rostfri diskbänk med rundat hörn och rundad avslutning på den uppvikta kanten. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Ett hörn som denna kan inte bockas. Här måste en liten plåtremsa svetsas in för att få den önskade formen. Efter slipning och polering blir hörnet så här snyggt …. och säkert.
Rostfri diskbänk med rundat hörn och rundad avslutning på den uppvikta kanten. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
För att ta upp formen på den rundade kanten på andra sidan valde kunden att även att förse den uppvikta gaveln mot väggen med en liten radie.
Stacks Image 41
Diskbänken är en mycket fin och personlig bänkskiva som verkligen känns speciell. Disklådorna är i den klassiska stilen och passar ett 80 cm brett underskåp. En av disklådorna är 50 cm bred och ger mycket bra med plats för stora grytor. Den andra lilla disklådan är 18 cm bredd.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Fri-form (rundat hörn).
Längd: 1735 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern droppkant.
Disklåda: VPK-818 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 50 mm på två sidor och avrundad vid gaveln.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…