53. Rostfri diskbänk med två rundade hörn.

KP053 PRG
Rostfritt är ett mycket bra material i köket. En rostfri diskbänk kan anpassas till många utrymmen och behov och är ändå som en kompakt bänkskiva som är tät runt om. Den kan t.o.m. få rundade hörn.
Rostfri diskbänk med rundat hörn och rundad avslutning på den uppvikta kanten. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Kunden önskade göra hörnet mindre farligt för förbispringade barn då bänken sitter precis bredvid dörren till höger om bänken. Det går att lösa i några serier.
Rostfri diskbänk med rundat hörn och rundad avslutning på den uppvikta kanten. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Ett hörn som denna kan inte bockas. Här måste en liten plåtremsa svetsas in för att få den önskade formen. Efter slipning och polering blir hörnet så här snyggt …. och säkert.
Rostfri diskbänk med rundat hörn och rundad avslutning på den uppvikta kanten. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
För att ta upp formen på den rundade kanten på andra sidan valde kunden att även att förse den uppvikta gaveln mot väggen med en liten radie.
Stacks Image 41
Diskbänken är en mycket fin och personlig bänkskiva som verkligen känns speciell. Disklådorna är i den klassiska stilen och passar ett 80 cm brett underskåp. En av disklådorna är 50 cm bred och ger mycket bra med plats för stora grytor. Den andra lilla disklådan är 18 cm bredd.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Fri-form (rundat hörn).
Längd: 1735 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern droppkant.
Disklåda: VPK-818 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 50 mm på två sidor och avrundad vid gaveln.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se