50. Rostfri bänk till en nisch med icke parallella väggar.

KP050 PRG
Ibland får vi en fotografi med frågan, om och hur kan vi lösa något?

"Vi har inte hunnit göra något åt den här tillfälliga situationen. Men nu ska huset säljas och det ska se bra ut…."


Kunden hade rostfria bänkar i övrigt i köket och önskade en skiva till det här skåpet som skulle matcha befintliga bänkar och passa in i nischen. Problemet var att nischen var kortare längst in jämfört med längst ut och att ingen vinkel var 90 grader.
Purus Basic rostfri bänkskiva inpassad i en nisch med varken parallella väggar eller räta hörn. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1
Purus Basic rostfri bänkskiva inpassad i en nisch med varken parallella väggar eller räta hörn. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Vi fick snabbt korrekta mått och efter en godkänd ritning blev det en beställning. Bänkskivan kom plats i tid på för att göra köket perfekt inför försäljningen. Om vi bara får korrekta mått går det enkelt att lösa sidor som inte är parallella eller hörn som inte är 90 grader med de serie som är märkta att Fri Form är möjlig.
Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Fri-form.
Längd: 1052/1042 mm.
Djup: 405 mm.
Tjocklek framkant: 20 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Uppvikt kant: 50 mm.
KP050.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se