Rostfri bänk till en nisch med icke parallella väggar

Stacks Image p131_n3

Rostfri bänk till en nisch med icke parallella väggar

KP050 PRG
Ibland får vi en fotografi med frågan, om och hur kan vi lösa något?

"Vi har inte hunnit göra något åt den här tillfälliga situationen. Men nu ska huset säljas och det ska se bra ut…."


Kunden hade rostfria bänkar i övrigt i köket och önskade en skiva till det här skåpet som skulle matcha befintliga bänkar och passa in i nischen. Problemet var att nischen var kortare längst in jämfört med längst ut och att ingen vinkel var 90 grader.
Purus Basic rostfri bänkskiva inpassad i en nisch med varken parallella väggar eller räta hörn. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1
Purus Basic rostfri bänkskiva inpassad i en nisch med varken parallella väggar eller räta hörn. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Vi fick snabbt korrekta mått och efter en godkänd ritning blev det en beställning. Bänkskivan kom plats i tid på för att göra köket perfekt inför försäljningen. Om vi bara får korrekta mått går det enkelt att lösa sidor som inte är parallella eller hörn som inte är 90 grader med de serie som är märkta att Fri Form är möjlig.
Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Fri-form.
Längd: 1052/1042 mm.
Djup: 405 mm.
Tjocklek framkant: 20 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Uppvikt kant: 50 mm.
KP050.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…