49. Placera en rostfri diskbänk på rätt sätt intill en träskiva.

KP049 PRB
När vi designar en diskbänk frågar vi ofta efter vilka underskåp som finns under diskbänken. I så fall får ni en utskrift som den här. Man ser underskåpen inritade med blåa linjer. Det gör det enklare att föreställa sig hur den egna diskbänken kommer att utformas och man är säker på att disklådan hamnar på rätt plats i skåpet.
Stacks Image 23
Diskbänken är en Purus Basic med disklådan Lydia 5040 i modern stil. Eftersom kunden skulle endast ha en mindre diskbänk och en träskiva vid sidan om valde han att flytta disklådan lite längre bort från träskivan.

En disklåda måste inte placeras centrerad i underskåpet. Man bör först och främst tänka praktiskt. Väljer man att ha en träskiva vid sidan om en rostfri diskbänk bör man har lite plats mellan skivorna som ska fyllas med elastisk silikon. Träskivor är ett levande material. De ändrar storlek beroende på luftfuktighet. Hör med din leverantör för träskivor om rekommenderade längder och avstånd.
Purus Basic rostfri diskbänk vars mått anpassades korrekt då den placerades intill en träskiva. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 1500 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se