49. Placera en rostfri diskbänk på rätt sätt intill en träskiva.

Neonela Design Kundprojekt KP049
När vi designar en diskbänk frågar vi ofta efter vilka underskåp som finns under diskbänken. I så fall får ni en utskrift som den här. Man ser underskåpen inritade med blåa linjer. Det gör det enklare att föreställa sig hur den egna diskbänken kommer att utformas och man är säker på att disklådan hamnar på rätt plats i skåpet.
Stacks Image 23
Diskbänken är en Purus Basic med disklådan Lydia 5040 i modern stil. Eftersom kunden skulle endast ha en mindre diskbänk och en träskiva vid sidan om valde han att flytta disklådan lite längre bort från träskivan.

En disklåda måste inte placeras centrerad i underskåpet. Man bör först och främst tänka praktiskt. Väljer man att ha en träskiva vid sidan om en rostfri diskbänk bör man har lite plats mellan skivorna som ska fyllas med elastisk silikon. Träskivor är ett levande material. De ändrar storlek beroende på luftfuktighet. Hör med din leverantör för träskivor om rekommenderade längder och avstånd.
Placera en rostfri diskbänk på rätt sätt intill en träskiva.
Kunden valde en rostfri blandare från Strand.

Beställer du diskbänken hos oss kan du välja en rostfri blandare från Strand för halva priset. En rostfri blandare passar så mycket bättre till en rostfri diskbänk än en kromad blandare!
Tillgängliga fakta:
Serie: Purus Basic
Form: Rak
Längd: 1500 mm
Djup: 635 mm
Tjocklek framkant: 40 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil)
Bredd underskåp: 80 cm
Strandblandare: Gårda GÅ-1001
Kök: IKEA Metod
Vill du veta vad en egen rostfri diskbänk skulle kosta? Beräkna pris i vår Priskalkylator.
© 2017 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085 evelyn@neonela.se