Hur man får plats med ny rostfri bänk och blandare i ett 50-talskök

Stacks Image p131_n16
Stacks Image p131_n43
Stacks Image p131_n45
Stacks Image p131_n3

Hur man får plats med ny rostfri bänk och blandare i ett 50-talskök

KP048 PRG
Ibland krävs det lite extra planering och några extra ritningar för att en diskbänk ska kunna tillverkas exakt som kunden önskar. Vår kund planerade att renovera ett gammalt kök från 50-talet i sommarstugan. Allt skulle fortfarande vara i gammal stil men få bättre funktion med en ny diskbänk. Dessutom bestämde sig kunden för en blandare i traditionell design från FM Mattsson. Vi gjorde en extra ritning med blandaren för att kunna se om blandaren verkligen fick plats under det speciella överskåpet. För bästa resultat valdes att flytta underskåpen något fram samt att diskbänken tillverkades 670 mm djup i stället. Till sist blev allting exakt som kunden tänkt sig.
Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.

Disklåda Astris 500 och en passande praktisk sköljlåda.

Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 5.
Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1655 mm.
Djup: 670 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: Astris-500 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…