48. Få plats med ny rostfri bänk och blandare i ett 50-talskök.

KP048 PRG
Ibland krävs det lite extra planering och några extra ritningar för att en diskbänk ska kunna tillverkas exakt som kunden önskar. Vår kund planerade att renovera ett gammalt kök från 50-talet i sommarstugan. Allt skulle fortfarande vara i gammal stil men få bättre funktion med en ny diskbänk. Dessutom bestämde sig kunden för en blandare i traditionell design från FM Mattsson. Vi gjorde en extra ritning med blandaren för att kunna se om blandaren verkligen fick plats under det speciella överskåpet. För bästa resultat valdes att flytta underskåpen något fram samt att diskbänken tillverkades 670 mm djup i stället. Till sist blev allting exakt som kunden tänkt sig.
Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 4.

Disklåda Astris 500 och en passande praktisk sköljlåda.

Purus Original rostfri diskbänk med klassisk droppkant och en Astris-500 disklåda i ett nybyggt kök i klassisk stil. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 5.
Stacks Image 23

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1655 mm.
Djup: 670 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: Astris-500 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se