Tre rostfria bänkar utan disklåda till Sardinien

Stacks Image p152_n16
Stacks Image p152_n43
Stacks Image p152_n45
Stacks Image p152_n3

Tre rostfria bänkar utan disklåda till Sardinien

KP047 KTC
En rostfri bänkskiva måste inte ha en rostfri disklåda. Speciellt från våra kunder i Tyskland får vi beställningar där man senare monterar in en disklåda i komposit eller porslin i den rostfria bänkskivan.

Det här var ett spännande projekt. Vi levererade totalt tre bänkskivor till ett kök som murades i ett hus på Sardinien. Ägarna bor i Tyskland och bänkskivorna gick med flyttlasset från München till Sardinien.

Innan bänkarna tillverkades ändrades ritningar säkert fem gånger. Först när köket var helt "färdigmurat" gick det att ta de sista måtten. I en av bänkarna med urtag i båda sidorna (se ritning) fick en fin porslinsvask sin plats. Två andra bänkskivor placerades höger och vänster om en spisen. Ett mycket annorlunda men mycket roligt projekt!
Tre KEK Kitchen-Tec rostfria bänkskivor varav en med ett urtag för en porslinsvask på Sardinien. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Tre KEK Kitchen-Tec rostfria bänkskivor varav en med ett urtag för en porslinsvask på Sardinien. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Tre KEK Kitchen-Tec rostfria bänkskivor varav en med ett urtag för en porslinsvask på Sardinien. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Tre KEK Kitchen-Tec rostfria bänkskivor varav en med ett urtag för en porslinsvask på Sardinien. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.
När man se hur köksinredningen bokstavligen murades upp förstår man att måtten inte kunde fastställas bara utifrån en ritning.
Tre KEK Kitchen-Tec rostfria bänkskivor varav en med ett urtag för en porslinsvask på Sardinien. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 5.
Tre KEK Kitchen-Tec rostfria bänkskivor varav en med ett urtag för en porslinsvask på Sardinien. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 6.
Stacks Image 7

Ritning som visar delen med urtag för den infällda disklådan och de bägge urtagen i sidorna.

Tillgängliga fakta:

Serie: KEK Kitchen-Tec.
Form: Fri form.
Längd: 2031 / 2203 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 22 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Urtag: Porslinsvask och i hörnen på en av bänkskivorna.
Kök: Stommarna murade på plats.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…