Rostfri diskbänk inpassad mellan två väggar och med rätt mått

Stacks Image p142_n3

Rostfri diskbänk inpassad mellan två väggar och med rätt mått

KP046 PRG
Den här diskbänken är 3663 mm lång. Avståndet mellan väggarna efter kaklet var på plats var 3668 mm. Ska en diskbänk placeras mellan två väggar är det viktig att mäta exakt, både i bakkant och i framkant. Dessutom ska man dra av ca 5 mm från den total längden. Man behöver ha lite spel för att kunna lägga diskbänken på plats. Dessutom ska man ta hänsyn till toleransen i tillverkningen. För en bänk med den här längden är +/- 3 mm. Det betyder att diskbänken kan vara 3 mm längre eller 3 mm kortare än det önskade 3663 mm. Det är en generell tolerans för bearbetade metalliska artiklar som kallas SS-ISO 2768-1. Tillverkningen görs enligt en medel noggrannhetsgrad för avvikelsen.
Purus Original rostfri diskbänk med en Astris-1734 disklåda inpassad mellan två väggar. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Disklådorna är från serien Astris med en radie på 14 mm i alla hörn. Det är en kombination som passar i ett 60 cm brett underskåp. Den lilla lådan är 17 cm bred och den större är 34 cm. Självklart kan man välja själv i fall man önskar ha den mindre disklådan på andra sidan om den stora disklådan. Allting tillverkas som önskat.

Till exempel var kunden mycket mån om att urtaget för hällen skulle läggas i mitten av diskbänksytan. Oftast väljer man ett avstånd på t.ex. 70 mm från framkanten.
Purus Original rostfri diskbänk med en Astris-1734 disklåda inpassad mellan två väggar. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Purus Original rostfri diskbänk med en Astris-1734 disklåda inpassad mellan två väggar. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 43
Purus Original rostfri diskbänk med en Astris-1734 disklåda inpassad mellan två väggar. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.
Purus Original rostfri diskbänk med en Astris-1734 disklåda inpassad mellan två väggar. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 5.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3663 mm.
Djup: 680 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm.
Disklåda: Astris-1734 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…