En rostfri diskbänk som fått patina i förtid

Stacks Image p155_n16
Stacks Image p155_n43
Stacks Image p155_n45
Stacks Image p155_n3

En rostfri diskbänk som fått patina i förtid

KP045 PRG
Vi får ofta förfrågan om olika ytor på det rostfria diskbänkar. Normalt tillverkas diskbänkarna med en så kallad borstad yta. Den är inte blank, men inte heller helt matt. Känner du dig osäker, kontakta oss gärna. Vi kan skicka dig ett prov på ytan så du kan se hur den ser ut och känns.

Utöver den borstade ytan har en av våra leverantörer, Furhoffs, en spegelblank yta. Den är betydligt mer känslig och repor kommer att synas mycket tydligare på den. Men det finns absolut kök där en bänk med den ytan passar bra.

Vi kan även efterbehandla en borstad yta genom att slipa ytan för att det skall se ut som om diskbänken har används i ca 5 år. Den extra slipningen görs jämnt över hela bänken och på kanterna men inte inne i disklådan. Behandlingen kan göras på alla Purus Original bänkskivor och diskbänkar utom de med klassisk droppkant.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Bilderna nedan är ett exempel på en bänk med en ”antik” yta som tillverkades hos vår leverantör Purus. Disklådan som svetsades in är Astris 500 med mått 50 x 40 cm och 20 cm djup. Disklådan sitter centrerad i ett 80 cm brett underskåp.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 5.
Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1700 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Astris-500 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…