45. En rostfri diskbänk som fått patina i förtid.

KP045 PRG
Vi får ofta förfrågan om olika ytor på det rostfria diskbänkar. Normalt tillverkas diskbänkarna med en så kallad borstad yta. Den är inte blank, men inte heller helt matt. Känner du dig osäker, kontakta oss gärna. Vi kan skicka dig ett prov på ytan så du kan se hur den ser ut och känns.

Utöver den borstade ytan har en av våra leverantörer, Furhoffs, en spegelblank yta. Den är betydligt mer känslig och repor kommer att synas mycket tydligare på den. Men det finns absolut kök där en bänk med den ytan passar bra.

Vi kan även efterbehandla en borstad yta genom att slipa ytan för att det skall se ut som om diskbänken har används i ca 5 år. Den extra slipningen görs jämnt över hela bänken och på kanterna men inte inne i disklådan. Behandlingen kan göras på alla Purus Original bänkskivor och diskbänkar utom de med klassisk droppkant.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Bilderna nedan är ett exempel på en bänk med en ”antik” yta som tillverkades hos vår leverantör Purus. Disklådan som svetsades in är Astris 500 med mått 50 x 40 cm och 20 cm djup. Disklådan sitter centrerad i ett 80 cm brett underskåp.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 4.
En Purus Original rostfri diskbänk som fått patina i förtid genom en antikbehandling. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 5.
Stacks Image 7

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1700 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Astris-500 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se