Stor disklåda i en rostfri bänkskiva på en stor köksö

Stacks Image p138_n3

Stor disklåda i en rostfri bänkskiva på en stor köksö

KP044 PRG
Ett stort kök inbjuder till att bygga en stor köksö. Det är mycket trevlig att ha tillräckligt med plats för att kunna laga mat och umgås med familjen. Oftast väljer kunder att ha en häll i köksön. Den här kunden valde istället att ha en riktig stor disklåda i den stora köksön. En perfekt plats för beredning av maten.
Purus Original rostfri diskbänk med en 74 cm bred disklåda Astris-740 på en stor köksö. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Original rostfri diskbänk med en 74 cm bred disklåda Astris-740 på en stor köksö. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Disklådan är från serien Astris. En serie disklådor med en mindre radie på 14 mm i alla hörn. Disklådan ge mycket bra plats för stora långpannor och stora grytor samtidigt som den är lätt att hålla ren. Framför allt om man väljer en blandare med en utdragbar handdusch.
Purus Original rostfri diskbänk med en 74 cm bred disklåda Astris-740 på en stor köksö. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt.Bild 3.
Purus Original rostfri diskbänk med en 74 cm bred disklåda Astris-740 på en stor köksö. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.
Stacks Image 38
Purus Original rostfri diskbänk med en 74 cm bred disklåda Astris-740 på en stor köksö. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 5.
Purus Original rostfri diskbänk med en 74 cm bred disklåda Astris-740 på en stor köksö. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 6.

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Köksö.
Längd: 1860 mm.
Djup: 1250 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm.
Disklåda: Astris-740 (modern stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
© 2018 Neonela Kitchen AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se