43. Rostfri diskbänk från Furhoffs med flygfrakt till New York.

Neonela Design Kundprojekt KP043
Det händer då och då att kunderna återkommer till oss och beställer ytterligare en diskbänk. Antingen sålde man bostaden och vill ha en rostfri diskbänk från oss även till det nya köket. Eller så bor man på olika ställen i världen. Kunden som skickade den här bilden beställde en diskbänk i nästan samma mått för två år sedan till sin lägenhet i Düsseldorf. Han var så nöjd med den att han bestämde sig att ha en liknande bänk även i sin lägenhet i New York.

Rostfria diskbänkar i den höga kvalitet vi erbjuder är ovanligt i USA där man ofta har andra material i bänkarna som bambu eller olika blandningar av akryl och mineralpulver.

Det var följaktligen enklare att köpa en kvalitetsbänk i Europa och låta flygfrakta den till USA. Den blev mycket väl emballerad för att klara den långa resan. Mycket bra jobb av vår leverantör Furhoffs i Skövde!

Allting gick bra!
Diskbänk med flygfrakt till New York.
Disklådan är en Frame 520 med mått 520 x 380 mm. Disklådan har en radie på 25 mm i alla hörn. Den passar bra in i det 60 cm breda underskåpet. Disklådan flyttades lite åt vänster i underskåpet för att den ska inte vara för nära väggen.

Diskbänken har raka kanter och är endast 21 mm tjock. Väljer man att ha en häll i en så tunn bänkskiva bör man ska vara medveten om att hällen når ner in i underskåpet. Men det var ingen problem i det här köket.

Själva köket är från IKEA. Kunden valde att inte ha handtag på fronterna. De öppnas genom att trycka på fronten. Därför valdes djupet 620 mm på diskbänken. Framkanten på diskbänken är jämnt med fronterna. IKEA rekommenderar att bänkskivorna skall vara 635 mm djupa. Men har man inga handtag som är i vägen går det bra att anpassa djupet som man tycker det känns bäst.
Stacks Image 23
Tillgängliga fakta:
Serie: Furhoffs Free
Form: Rak
Längd: 2060 mm
Djup: 620 mm
Tjocklek framkant: 21 mm
Kanttyp: Rak kant
Disklåda: Frame-520 (modern stil)
Bredd underskåp: 60 cm
Urtag: Gashäll
Kök: IKEA
Vill du veta vad en egen rostfri diskbänk skulle kosta? Beräkna pris i vår Priskalkylator.
© 2017 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085 evelyn@neonela.se