Furhoffs Design rostfri diskbänk med uppvikt bakkant

Stacks Image p129_n3

Furhoffs Design rostfri diskbänk med uppvikt bakkant

KP042 FHD
Diskbänken är från vår leverantör Furhoffs i Skövde och ingår i serien Furhoffs Design, en serie med diskbänkar i tjocklek 30 och 40 mm. Diskbänken valdes med en uppvikt bakkant som i denna serie är 5 cm hög. På ritningen står det 53 mm men eftersom höjden på en uppvikt kant räknas utifrån framkanten och mitten av bänken är 3 mm lägre så blir höjden på den uppvikta bakkanten 50+3 mm. I framkant och vid gavlarna valde kunden en modern 25 mm bred droppkant.
Furhoffs Design rostfri diskbänk med uppvikt 500 mm bakkant och modern droppkant. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Disklådorna är två lika stora klassiska lådor som passar i ett 80 cm bredd underskåp. Varje disklåda är 436 x 339 mm och är 160 mm djupa.
Furhoffs Design rostfri diskbänk med uppvikt 500 mm bakkant och modern droppkant. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Diskbänken tillverkades med ett urtag på 28 mm i diameter för att kunna montera en diskmedelspump. Lägg märke till att både diskmedelspumpen och blandaren är i rostfritt. Det passar mycket bra ihop med en rostfri diskbänk.
Furhoffs Design rostfri diskbänk med uppvikt 500 mm bakkant och modern droppkant. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 29

Tillgängliga fakta:

Serie: Furhoffs Design.
Form: Rak.
Längd: 2080 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern 3 mm droppkant.
Disklåda: RLD-34 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…