Rostfri diskbänk och bänkskiva med urtag för en häll i en köksö

Stacks Image p156_n16
Stacks Image p156_n43
Stacks Image p156_n45
Stacks Image p156_n3

Rostfri diskbänk och bänkskiva med urtag för en häll i en köksö

KP040 PRG
Njut av fantastisk fina bilder på en diskbänk och en köksö! Är du sugen på att skapa ett liknande kök, kontakta oss gärna för att få en offert eller beräkna själv priset i vår priskalkylator.
Rostfri Purus Original diskbänk med Astris-3434 disklåda och en bänkskiva för en köksö med urtag för en häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Köksöns skiva är 1,45 x 1,3 meter med urtag en stor häll. Bänkskivan anpassades till underskåpen och med lite överhäng. En bänkskiva underlimmas normalt med en 18 mm tjock spånskiva. I kanterna byggs en ram så att bänken kan läggas på underskåp.

För att den här bänkskivan skulle ligga stabilt på underskåpet underlimmades skivan lite extra anpassat till skåpens stommar.

Dessutom klädde vi undersidan av bänken som hänger ut fritt över underskåpen med en rostfri plåt..
Rostfri Purus Original diskbänk med Astris-3434 disklåda och en bänkskiva för en köksö med urtag för en häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Rostfri Purus Original diskbänk med Astris-3434 disklåda och en bänkskiva för en köksö med urtag för en häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Diskbänken är 2,15 meter lång och har två lika stora vaskar från serien Astris. Diskbänken har en 10 cm hög uppvikt kant på baksidan och även på vänster gaveln mot väggen.
Rostfri Purus Original diskbänk med Astris-3434 disklåda och en bänkskiva för en köksö med urtag för en häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.
Diskbänk:
Stacks Image 56
Köksö:
Stacks Image 58

Tillgängliga fakta:

Diskbänken:
Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 2150 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Astris-3434 (modern stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 100 mm.
Köksön:
Serie: Purus - Original.
Form: Köksö.
Längd: 1446 mm.
Djup: 1293 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…