Lång diskbänk mellan två väggar

Stacks Image p115_n16
Stacks Image p115_n43
Stacks Image p115_n45
Stacks Image p115_n3

Lång diskbänk mellan två väggar

KP037 PRG
Att välja en lång rostfri diskbänk som placeras mellan två väggar kräver lite extra kontroll på alla mått. Du skall inte bara tänka om verkligen bänken går att bära in i köket. Det kräver även lite extra planering för att få den på plats. Är bänken exakt lika lång som avståndet mellan väggarna så kommer den ganska säkert att fastna. Dessutom görs alla våra bänkar endast i ISO certifierade fabriker och ISO normen ger en tolerans på +/- 2mm. Därför bör man minska längden med 2-3 mm på varje sidan av diskbänken. Vi hjälper till att beräkna måtten med hänsyn till utrymme och tolerans.

Dessutom måste man kontrollera om väggarna är raka och parallella samt att vinklarna är 90 grader. Tre av våra serier av raka bänkar bänkar kan tillverkas enligt exakta mått även om sidorna inte är parallella eller någon vinkel avviker från 90 grader. Är exempelvis baksidan på bänken är lite kortare än framsidan och därmed en eller flera vinklar inte är räta är det inget problem. Välj bara en bänk ur någon av serierna Purus Original, Decosteel Design, Stala Free eller KEK Kitchen Tec.
Lång Purus Original rostfri diskbänk inpassad mellan två väggar och med en mycket stor disklåda. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Uppvikta kanten i baksidan av diskbänken är 10 cm hög. Från trädgården går det att titta in i köket. Därför ska bänken ser även bra ut från denna sidan. Bakkanten kläddes redan i fabriken med en plåt från baksidan. Disklådan är 74 cm bredd och passar perfekt i ett 80 cm bredd underskåp. Beakta att vatten rinner inte av lika lätt som i en mindre disklåda, det kan behövas att man torkar efter för att få bort all vatten från botten av disklådan.
Lång Purus Original rostfri diskbänk inpassad mellan två väggar och med en mycket stor disklåda. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 24

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3659 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: Astris-740 (modern stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 100 mm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…