37. Lång diskbänk mellan två väggar.

KP037 PRG
Att välja en lång rostfri diskbänk som placeras mellan två väggar kräver lite extra kontroll på alla mått. Du skall inte bara tänka om verkligen bänken går att bära in i köket. Det kräver även lite extra planering för att få den på plats. Är bänken exakt lika lång som avståndet mellan väggarna så kommer den ganska säkert att fastna. Dessutom görs alla våra bänkar endast i ISO certifierade fabriker och ISO normen ger en tolerans på +/- 2mm. Därför bör man minska längden med 2-3 mm på varje sidan av diskbänken. Vi hjälper till att beräkna måtten med hänsyn till utrymme och tolerans.

Dessutom måste man kontrollera om väggarna är raka och parallella samt att vinklarna är 90 grader. Tre av våra serier av raka bänkar bänkar kan tillverkas enligt exakta mått även om sidorna inte är parallella eller någon vinkel avviker från 90 grader. Är exempelvis baksidan på bänken är lite kortare än framsidan och därmed en eller flera vinklar inte är räta är det inget problem. Välj bara en bänk ur någon av serierna Purus Original, Furhoffs Free eller KEK- Kitchen Tec.
Lång Purus Original rostfri diskbänk inpassad mellan två väggar och med en mycket stor disklåda. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Uppvikta kanten i baksidan av diskbänken är 10 cm hög. Från trädgården går det att titta in i köket. Därför ska bänken ser även bra ut från denna sidan. Bakkanten kläddes redan i fabriken med en plåt från baksidan. Disklådan är 74 cm bredd och passar perfekt i ett 80 cm bredd underskåp. Beakta att vatten rinner inte av lika lätt som i en mindre disklåda, det kan behövas att man torkar efter för att få bort all vatten från botten av disklådan.
Lång Purus Original rostfri diskbänk inpassad mellan två väggar och med en mycket stor disklåda. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 24

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3659 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: Astris-740 (modern stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 100 mm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se