Rostfri diskbänk med två lika stora lådor

Stacks Image p145_n16
Stacks Image p145_n43
Stacks Image p145_n45
Stacks Image p145_n3

Rostfri diskbänk med två lika stora lådor

KP036 PRG
Rostfri diskbänk från Purus Original serien med två lika stora disklådor lådor och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
En lång rostfri diskbänk är mångas dröm. Även om en stor enkel vask är mycket populär så beställer många två lika stora disklådor som passar i ett 80-underskåp. Fördelen med en lång diskbänk är att allting är i ett stycke. Det finns inga skarvar mellan arbetsområde för diskning och där man lagar mat. Tänk på att testa om du verkligen får in diskbänken in i köket. Ett hörn i hallen eller i trapphuset kan göra det omöjligt att få in den nya diskbänken. Bäst är det att bygga en ram av enkla lister i storlek av diskbänken och testa inbärningen.
Rostfri diskbänk från Purus Original serien med två lika stora disklådor lådor och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Förse gärna din rostfri diskbänk med en uppvikt bakkant. Då håller sig kakling och fogar bakom diskbänken mycket längre fräscha.
Rostfri diskbänk från Purus Original serien med två lika stora disklådor lådor och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Den här gången är det inte några vita kakel ovanför diskbänken. Grått har blivit mycket populärt i köket.
Stacks Image 36

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3450 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm.
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 100 mm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…