36. Rostfri diskbänk med två lika stora lådor.

KP036 PRG
En lång rostfri diskbänk är mångas dröm. Även om en stor enkel vask är mycket populär så beställer många två lika stora disklådor som passar i ett 80-underskåp. Fördelen med en lång diskbänk är att allting är i ett stycke. Det finns inga skarvar mellan arbetsområde för diskning och där man lagar mat.
Rostfri diskbänk från Purus Original serien med två lika stora disklådor lådor och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Tänk på att testa om du verkligen får in diskbänken in i köket. Ett hörn i hallen eller i trapphuset kan göra det omöjligt att få in den nya diskbänken. Bäst är det att bygga en ram av enkla lister i storlek av diskbänken och testa inbärningen.
Rostfri diskbänk från Purus Original serien med två lika stora disklådor lådor och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Förse gärna din rostfri diskbänk med en uppvikt bakkant. Då håller sig kakling och fogar bakom diskbänken mycket längre fräscha.
Rostfri diskbänk från Purus Original serien med två lika stora disklådor lådor och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Den här gången är det inte några vita kakel ovanför diskbänken. Grått har blivit mycket populärt i köket.
Stacks Image 36

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3450 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm.
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 100 mm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se