35. Klassisk droppkant - verkligen en klassiker!

KP035 FHF
Ett härligt mail från en kund och några bilder:

"Äntligen har vi fått diskbänken och bänkskivorna på plats! Saknas fortfarande en del innan köket är klart. Något överskåp, kakel, socklar, lister, lite målning… men vi njuter av vårt fina kök och är jättenöjda med diskbänken".

En 30 mm tjock diskbänk i rostfritt med två lika stora disklådor som passar i ett 80-skåp. Det är droppkant på framsidan och vid gavlarna. I bakkanten en 60 mm hög uppvikt kant.
En verkligen klassiker! En 8 mm droppkant på en Furhoffs Free rostfri diskbänk med dubbel disklåda. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
En verkligen klassiker! En 8 mm droppkant på en Furhoffs Free rostfri diskbänk med dubbel disklåda. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
En verkligen klassiker! En 8 mm droppkant på en Furhoffs Free rostfri diskbänk med dubbel disklåda. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 15

Tillgängliga fakta:

Serie: Furhoffs Free.
Form: Rak.
Längd: 1750 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 8 mm.
Disklåda: RLD-34 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 60 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se