Klassisk droppkant - verkligen en klassiker!

Stacks Image p115_n16
Stacks Image p115_n43
Stacks Image p115_n45
Stacks Image p115_n3

Klassisk droppkant - verkligen en klassiker!

KP035 STF
Ett härligt mail från en kund och några bilder:

"Äntligen har vi fått diskbänken och bänkskivorna på plats! Saknas fortfarande en del innan köket är klart. Något överskåp, kakel, socklar, lister, lite målning… men vi njuter av vårt fina kök och är jättenöjda med diskbänken".

En 30 mm tjock diskbänk i rostfritt med två lika stora disklådor som passar i ett 80-skåp. Det är droppkant på framsidan och vid gavlarna. I bakkanten en 60 mm hög uppvikt kant.
En verkligen klassiker! En 8 mm droppkant på en Furhoffs Free rostfri diskbänk med dubbel disklåda. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
En verkligen klassiker! En 8 mm droppkant på en Furhoffs Free rostfri diskbänk med dubbel disklåda. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
En verkligen klassiker! En 8 mm droppkant på en Furhoffs Free rostfri diskbänk med dubbel disklåda. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 15

Tillgängliga fakta:

Serie: Stala Free (tidigare Furhoffs Free).
Form: Rak.
Längd: 1750 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 8 mm.
Disklåda: RLD-34 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 60 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…