Rostfri diskbänk med disklådor från förr för ett kök i retrostil

Stacks Image p121_n3

Rostfri diskbänk med disklådor från förr för ett kök i retrostil

KP034 PRG
Snyggt i retrostil! Purus Original rostfri diskbänk med en K-29 disklåda i klassisk stil och en 50 mm hög uppvikt kant mot väggen. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt.
En kund har valt disklådor som var mycket populära förr i tiden och nu har blivit mycket populära igen.

Det är en kombination med två disklådor där den mindre disklådan är större än de brukar vara. Kombinationen kallas K29 till ett 80-skåp. Disklådorna är 290 mm och 350 mm breda. Här finns verkligen gott om plats. En liknande kombination finns också till ett 60-skåp med en låda som är 290 mm bred och den andra är 220 mm bred. Kombinationen kallas K22. Kunden satt upp även en tapet med glas framför som stänkskydd i riktig 50-tals anda. Tapeten heter ”Multi Stem Wallpaper” från ”Orlay Kiely”.
Stacks Image 20

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak i två delar.
Längd: 2215+630 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: K-29 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…