En okomplicerad och snygg rostfri diskbänk

Stacks Image p121_n16
Stacks Image p121_n43
Stacks Image p121_n45
Stacks Image p121_n3

En okomplicerad och snygg rostfri diskbänk

KP032 PRG
En enkel och snygg diskbänk på endast 1,4 meter med disklådor som är lika stora och passar till ett 80-skåp. Diskbänken tillverkades i Smålandsstenar, hos Purus och ingår in i deras sortiment ”Original köksbänkar”. Tjockleken på Purus Original bänkar kan väljas nästan fritt och i det här fallet är bänken 3,8 cm för att passa intill bänken till vänster.

Dessutom valde kunden till en diskmedelspump. Vi försåg bänken redan i fabriken med håltagningar i korrekt storlek för blandaren och diskmedelspumpen.
En okomplicerad och praktisk Purus Original rostfri diskbänk med två rejäla vaskar VPK-800. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
En okomplicerad och praktisk Purus Original rostfri diskbänk med två rejäla vaskar VPK-800. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.

Diskmedelspumpen monterad i diskbänken.

En okomplicerad och praktisk Purus Original rostfri diskbänk med två rejäla vaskar VPK-800. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.

Droppkant på alla sidor och med två lika stora vaskar.

Stacks Image 28

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1400 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…