32. En okomplicerad och snygg rostfri diskbänk.

KP032 PRG
En enkel och snygg diskbänk på endast 1,4 meter med disklådor som är lika stora och passar till ett 80-skåp. Diskbänken tillverkades i Smålandsstenar, hos Purus och ingår in i deras sortiment ”Original köksbänkar”. Tjockleken på Purus Original bänkar kan väljas nästan fritt och i det här fallet är bänken 3,8 cm för att passa intill bänken till vänster.

Dessutom valde kunden till en diskmedelspump. Vi försåg bänken redan i fabriken med håltagningar i korrekt storlek för blandaren och diskmedelspumpen.
En okomplicerad och praktisk Purus Original rostfri diskbänk med två rejäla vaskar VPK-800. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
En okomplicerad och praktisk Purus Original rostfri diskbänk med två rejäla vaskar VPK-800. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.

Diskmedelspumpen monterad i diskbänken.

En okomplicerad och praktisk Purus Original rostfri diskbänk med två rejäla vaskar VPK-800. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.

Droppkant på alla sidor och med två lika stora vaskar.

Stacks Image 28

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1400 mm.
Djup: 600 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se