Rostfri diskbänk med droppkant anpassad för kakel

Stacks Image p120_n16
Stacks Image p120_n43
Stacks Image p120_n45
Stacks Image p120_n3

Rostfri diskbänk med droppkant anpassad för kakel

KP031 PRG
Rostfri diskbänk Purus Original med en modern droppkant anpassad för kakling och två stora disklådor. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt.
Att denna rostfria diskbänk är lite speciell syns inte längre. Bakkanten och höger gaveln har en så kallad kakelkant. Den kan tillverkas i önskad storlek. I kombination med den släta droppkanten flyttas droppkanten lite in i bänken för att få en platt kant. På denna lilla platta kant kan senare kaklet placeras. Det blir ett perfekt resultat.
Disklådorna placerades så långt det gick till höger i det 80 cm breda underskåpet för att få kanten på vänster sidan om disklådorna lite bredare.
Stacks Image 25

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 1465 mm.
Djup: 620 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern droppkant och kakelkant.
Disklåda: VPK-800 (klassisk stil)
Bredd underskåp: 80 cm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…