Purus Basic med två lika stora klassiska disklådor

Stacks Image p136_n16
Stacks Image p136_n43
Stacks Image p136_n45
Stacks Image p136_n3

Purus Basic med två lika stora klassiska disklådor

KP029 PRB
Purus Basic rostfri diskbänk med dubblar vaskar i klassisk stil och uppvikt bakkant. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
En av våra leverantörer är Purus i Smålandsstenar. Sedan ett par år erbjuder de en serie enklare diskbänkar

Purus Basic. Serien finns med disklådor i klassisk eller modern stil. Kvaliteten är densamma som för deras andra bänkar men bänkarna finns endast i vissa djup och tjocklekar och med bara de populäraste måtten på disklådor. Serien är mycket populär och vi säljer många Purus Basic bänkar. Drygt hälften av våra kunder har ett IKEA kök och därför finns det en bänk som är 63,5 cm djup och anpassad just till IKEA Metod kök.
Purus Basic rostfri diskbänk med dubblar vaskar i klassisk stil och uppvikt bakkant. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 28

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 2020 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Modern droppkant 3 mm.
Disklåda: Iris-3434 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Urtag: Diskmedelspump.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…