Ett absolut vitt kök …. så när som på diskbänken så klart!

Stacks Image p125_n16
Stacks Image p125_n43
Stacks Image p125_n45
Stacks Image p125_n3

Ett absolut vitt kök …. så när som på diskbänken så klart!

KP028 PRB
Vit är en färg som fortfarande dominerar mångas drömmar om inredning. Någon som gjorde det till en livsstil är Julia K som bloggar och dessutom driver en egen butik ”JuliaKhouri.se”. Hur Julia hinner med bloggandet, butiken, renoveringen och fyra barn är helt ofattbart för mig. Men hon klarar det galant. Mycket roligt att hon valde en rostfri diskbänk till köket från serien Purus Basic med disklådor i klassisk stil. Diskbänken är nästan 2,5 meter lång, har en klassisk droppkant och en uppvikt bakkant. Hon valde två lika stora disklådor som passar i ett 80-underskåp.

Bilderna, som jag får visa här, kommer från Julia's blogg.
Purus Basic diskbänk med dubbla vaskar i rostfritt stål i ett i övrigt vitt kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Basic diskbänk med dubbla vaskar i rostfritt stål i ett i övrigt vitt kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 27

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 2465 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: Iris-3434 (klassisk stil).
Bredd underskåp: 80 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…