Klassiskt lantkök med två rejäla vaskar

Stacks Image p122_n16
Stacks Image p122_n43
Stacks Image p122_n45
Stacks Image p122_n3

Klassiskt lantkök med två rejäla vaskar

KP027 PRB
Även om det inte syns, det här är ett IKEA Metod kök. Visst ser det exklusivt ut! En lång rostfri diskbänk från serien Purus Basic med två lika stora vaskar ge dessutom en riktig bra arbetsyta. Diskbänken är 2,6 meter lång och 63,5 cm djup. Varje vask är 34 x 40 cm och 18 cm djup. Två rejäla vaskar!
Purus Original rostfri diskbänk med två lika stora disklådor i klassisk stil för ett kök i klassisk stil. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Original rostfri diskbänk med två lika stora disklådor i klassisk stil för ett kök i klassisk stil. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Stacks Image 22

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 2611 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Klassisk droppkant 3 mm.
Disklåda: Iris-3434 (klassisk stil).
Bredd bänkskåp: 80 cm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…