Disklåda Frame 520 i en lång rostfri diskbänk

Stacks Image p142_n3

Disklåda Frame 520 i en lång rostfri diskbänk

KP024 PRG
Att se hur det egentligen med en ny rostfri diskbänk blev är riktig roligt. Några kunder tar sig extra tid för att ta kort på det nya köket.

Diskbänken är 3,5 meter lång och 63,6 cm djup. Köket är från IKEA. Diskbänken har raka kanter, och en uppvikt bakkant med 5 cm. I den rostfria diskbänken svetsades in en stor disklåda som passar i ett 60-underskåp. Disklådan har mått 52 cm x 38 cm och är en Frame 520, en disklåda från en mycket populär serie hos Intra.
Populära disklådan Frame 520 i en 3,5 meter lång Purus Original rostfri diskbänk. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Populära disklådan Frame 520 i en 3,5 meter lång Purus Original rostfri diskbänk. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Populära disklådan Frame 520 i en 3,5 meter lång Purus Original rostfri diskbänk. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Populära disklådan Frame 520 i en 3,5 meter lång Purus Original rostfri diskbänk. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 21

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3500 mm.
Djup: 636 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Frame-520 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 50 mm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…