En 63,5 cm djup diskbänk i rostfritt stål till ett IKEA Metod kök

Stacks Image p137_n3

En 63,5 cm djup diskbänk i rostfritt stål till ett IKEA Metod kök

KP023 PRG
Köket Metod från IKEA är ytterst populärt! Skåpen går att kombinera nästan hur som helst men kräver en bänk som 635 mm djup om man har handtag på lådorna.

Bilderna är från en kund som jag besökt. Kunden hade köpt ett IKEA Metod kök och behövde en nästan 4 meter lång diskbänk. Luckan är Veddinge, och handtagen heter Blankett. Disklådan som svetsades in i den 50mm tjocka rostfria diskbänken är Astris 500.

Snyggt blev det och stor tack för att jag fick titta in!
En 63,5 cm djup Purus Original rostfri diskbänk med raka kanter för ett IKEA Metod kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
En 63,5 cm djup Purus Original rostfri diskbänk med raka kanter för ett IKEA Metod kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
En 63,5 cm djup Purus Original rostfri diskbänk med raka kanter för ett IKEA Metod kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3,
En 63,5 cm djup Purus Original rostfri diskbänk med raka kanter för ett IKEA Metod kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.
En 63,5 cm djup Purus Original rostfri diskbänk med raka kanter för ett IKEA Metod kök. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 5.
Stacks Image 21

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Rak.
Längd: 3920 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 50 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Astris-500 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…