En nöjd kund i München

Stacks Image p121_n16
Stacks Image p121_n43
Stacks Image p121_n45
Stacks Image p121_n3

En nöjd kund i München

KP022 KTC
Försäljning med rostfria diskbänkar i Tyskland ökar för varje år och kunderna är lika glada som kunderna här i Sverige när allting kommit på plats. Jag fick igår ett tack-mail från en kund i München.

Vasken är 50 cm bred kallas Karo 500 och har en mindre radie på 6 mm i alla hörn. Som i Sverige tycker man om vita kök med vita kakel men lite färggladare klinker på golvet.
En rak KEK Kitchen Tec rostfri diskbänk med raka kanter och en disklåda i modern stil inpassad till en nisch. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt.
Stacks Image 21

Tillgängliga fakta:

Serie: KEK Kitchen-Tec.
Form: Rak.
Längd: 2600 mm.
Djup: 610 mm.
Tjocklek framkant: 30 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Karo-500 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll
.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…