20. Rostfritt ögongodis!

KP020 PRG
Jag anade att det här skulle bli ett alldeles speciellt kök. Diskbänken var inte enkel att få till då den skulle anpassas till en nisch vars vinklar inte alltid var 90 grader samt hade två djup. Dessutom skulle bänken ha en uppvikt bakkant. Allting passade.

I bänken svetsades in en av dem mest populära disklådorna just nu, Lydia 5040, med måtten 50 x 40 cm. Den har en lagom liten radie på 25 mm i alla hörn.

En befintlig rostfri gashäll fälldes in i bänkskivan. Även om bänkskivan endast är 21 mm tunn så fungerar det bra om man tar hänsyn till att hällen behöver en hel del plats i underskåpet. Kontrollera alltid vad som krävs för att installera hällen.

Stor tack för helt underbara bilder!
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 4.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 5.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 6.

Handtag från Buster + Punch.

En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 7.

Den låga uppvikta kanten följer väggen och nischen.

Stacks Image 46

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Fri-form.
Längd: 2441 mm.
Djup: 727 / 642 mm.
Tjocklek framkant: 21 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 35 mm.
Urtag: För gashäll och i kanten.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se