Rostfritt ögongodis!

Stacks Image p141_n3

Rostfritt ögongodis!

KP020 PRG
Jag anade att det här skulle bli ett alldeles speciellt kök. Diskbänken var inte enkel att få till då den skulle anpassas till en nisch vars vinklar inte alltid var 90 grader samt hade två djup. Dessutom skulle bänken ha en uppvikt bakkant. Allting passade.

I bänken svetsades in en av dem mest populära disklådorna just nu, Lydia 5040, med måtten 50 x 40 cm. Den har en lagom liten radie på 25 mm i alla hörn.

En befintlig rostfri gashäll fälldes in i bänkskivan. Även om bänkskivan endast är 21 mm tunn så fungerar det bra om man tar hänsyn till att hällen behöver en hel del plats i underskåpet. Kontrollera alltid vad som krävs för att installera hällen.

Stor tack för helt underbara bilder!
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 5.
En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 6.

Handtag från Buster + Punch.

En komplext utformad Purus Original rostfri diskbänk med en uppvikt kant och urtag för en gashäll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 7.

Den låga uppvikta kanten följer väggen och nischen.

Stacks Image 46

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Original.
Form: Fri-form.
Längd: 2441 mm.
Djup: 727 / 642 mm.
Tjocklek framkant: 21 mm.
Kanttyp: Rak kant.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Uppvikt kant: 35 mm.
Urtag: För gashäll och i kanten.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…