Kök helt i rostfritt stål i södra Tyskland

Stacks Image p136_n16
Stacks Image p136_n43
Stacks Image p136_n45
Stacks Image p136_n3

Kök helt i rostfritt stål i södra Tyskland

KP019 KTC
Ett kök vi designat och låtit bygga för en kund i södra i Tyskland (något vi inte gör längre). Huset var ett nybygge. Huset planlösning och konstruktion ändrades fler gånger och vi fick anpassa köksplaneringen vartefter. Men i det stora hela blev köket precis så som det önskades när det börjades att planeras ett år innan invigningen.
En rostfri diskbänk från KEK Kitchen Tec för en stor köksö i ett tyskt kök helt i rostfritt stål. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Köket har en stor köksö på 3 x 1,1 meter. Disklådan är 50 x 40 cm. Hällen är en gashäll, något som är ganska vanligt i Tyskland. Ugn, kyl och frys har sin plats i skåpen mot väggen som är endast 1,7 meter höga för att inte dominera köket.
En rostfri diskbänk från KEK Kitchen Tec för en stor köksö i ett tyskt kök helt i rostfritt stål. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Ugnen Genesi från italienska Steel i rostfritt passar perfekt in i det rostfria köket.
En rostfri diskbänk från KEK Kitchen Tec för en stor köksö i ett tyskt kök helt i rostfritt stål. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Skåpen i köksön mot matbordet har luckor. Bakom dom finns flyttbara hyllplan i ek. Även utdragslådor bakom en av luckorna är i ek. Här finns gott om förvaringen för bestick och allt som behövs för att duka bordet.
En rostfri diskbänk från KEK Kitchen Tec för en stor köksö i ett tyskt kök helt i rostfritt stål. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 4.

Rostfri blandare VIPP 901

En rostfri diskbänk från KEK Kitchen Tec för en stor köksö i ett tyskt kök helt i rostfritt stål. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 5.
Alla skåp ritades precis så att allt utrymme utnyttjades optimalt. Skåpen i köksön har olika djup för att även få plats med vatten, gas, el och ventilation. I två av skåpens baksidor finns det luckor som gör det möjligt att montera vatten, gas och el utan problem.
En rostfri diskbänk från KEK Kitchen Tec för en stor köksö i ett tyskt kök helt i rostfritt stål. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 6.
Så blir det när monteringsluckan är på plats…en grillpanna från Skeppshults gjuteri i Tyskland?
Stacks Image 40

Tillgängliga fakta:

Serie: KEK Kitchen-Tec.
Form: Köksö.
Längd: 3060 mm.
Djup: 1100 mm.
Tjocklek framkant: 60 mm.
Kanttyp: Raka kanter.
Disklåda: Strand-500 (modern stil).
Bredd underskåp: 90 cm.
Urtag: Gashäll.
Kök: Neonela Design.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…