En Purus Basic rostfri diskbänk med en disklåda i modern stil är en populär kombination

Stacks Image p132_n3

En Purus Basic rostfri diskbänk med en disklåda i modern stil är en populär kombination

KP018 PRB
Purus Basic diskbänkar från med disklådorna Lydia i modern stil är mycket populära. Det är därför jag får många bilder från nöjda kunder som visar just en bänk som den här. Disklådan passar i ett 60 underskåp och är 50 x 40 cm stor. Köket är från IKEA. Diskbänken har en traditionell droppkant på alla sidor.
Purus Basic rostfri diskbänk med en modern disklåda är en populär kombination. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Basic rostfri diskbänk med en modern disklåda är en populär kombination. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Purus Basic rostfri diskbänk med en modern disklåda är en populär kombination. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 37

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 1860 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 38 mm.
Kanttyp: Klasssisk droppkant 3 mm.
Disklåda: Lydia-5040 (modern stil).
Bredd underskåp: 60 cm.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…