16. Purus Basic rostfri diskbänk med en modern disklåda.

KP016 PRB
En 3,2 meter lång diskbänk med mycket plats! Vår kund valde ett IKEA Metod kök och beställde den rostfria bänkskivan med insvetsade disklådor till ett 60-skåp och ett urtag till hällen.

Att välja en något tjockare diskbänk, som den här som 40 mm tjock, har en stor fördel om man ska bygga in en häll i bänken. Är bänkskivan tillräckligt tjock få hällen plats i bänkskivan och når inte lika långt in i underskåpet. Kontrollera alltid med leverantören för hällen vilken tjocklek av bänkskiva de rekommenderar.
Purus Basic rak rostfri diskbänk med dubbel disklåda och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Basic rak rostfri diskbänk med dubbel disklåda och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 2.
Purus Basic rak rostfri diskbänk med dubbel disklåda och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Design utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 20

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 3200 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Raka kanter.
Disklåda: Lydia-1734 (modern stil).
Bredd bänkskåp: 60 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår priskalkylator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.

Du kan även börja med att rita upp din rostfria diskbänk hos en tillverkare. När du är klar får du ett pris av oss.
© 2018 Neonela Design AB Tel: Evelyn 073 8084890 / Anders 073 0912085, evelyn@neonela.se