Purus Basic rostfri diskbänk med en modern disklåda

Stacks Image p115_n3

Purus Basic rostfri diskbänk med en modern disklåda

KP016 PRB
En 3,2 meter lång diskbänk med mycket plats! Vår kund valde ett IKEA Metod kök och beställde den rostfria bänkskivan med insvetsade disklådor till ett 60-skåp och ett urtag till hällen.

Att välja en något tjockare diskbänk, som den här som 40 mm tjock, har en stor fördel om man ska bygga in en häll i bänken. Är bänkskivan tillräckligt tjock få hällen plats i bänkskivan och når inte lika långt in i underskåpet. Kontrollera alltid med leverantören för hällen vilken tjocklek av bänkskiva de rekommenderar.
Purus Basic rak rostfri diskbänk med dubbel disklåda och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 1.
Purus Basic rak rostfri diskbänk med dubbel disklåda och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 2.
Purus Basic rak rostfri diskbänk med dubbel disklåda och urtag för ovanpåliggande häll. Ett Neonela Kitchen utvalt kundprojekt. Bild 3.
Stacks Image 20

Tillgängliga fakta:

Serie: Purus Basic.
Form: Rak.
Längd: 3200 mm.
Djup: 635 mm.
Tjocklek framkant: 40 mm.
Kanttyp: Raka kanter.
Disklåda: Lydia-1734 (modern stil).
Bredd bänkskåp: 60 cm.
Urtag: Ovanpåliggande häll.
Kök: IKEA Metod.
Vill du veta vad en egen rostfri måttbeställd diskbänk skulle kosta? Beräkna enkelt pris i vår Diskbänkskonfigurator eller kontakta oss via mail. Vi kan även ringa upp dig.
De flesta av våra serier av diskbänkar och med de vanligaste måtten och tillvalen går att rita hos respektive tillverkare. Du får 500 kr i rabatt när du ger oss ett ritningsnummer.
Om du har en fråga om det här eller något annat referensprojekt tryck på Fråga. Fyll i referensprojektets nummer och din fråga i mailet och skicka det.
Vill du veta mer om hur kan utforma diskbänkar med just den här serien markera Om…